Destinatii design

Cu afaceri sau in vacanta, va propunem cateva destinatii fascinante.

Millenium Park – Chicago
Situat in centrul orasului, pe Michigan Avenue, este un loc fara precedent, un centru de clasa mondiala de arta, muzica, arhitectura si design peisagistic, unde puteti experimenta de la arta publica interactiva si patinaj pana la dining in aer liber si muzica clasica live. Unul dintre punctele de atractie ale parcului este spectaculosul pavi­lion Jay Pritzker, proiectat de Frank Gehry – una dintre cele mai sofisticate locatii de concerte in aer liber din Statele Unite
(Marian Boanca, art director)

Traditii sau tendinte?

Damasc este cea mai veche capitala a lumii, continuu functionala – are o vechime de peste 4.000 ani – cunoscuta si ca Perla Orientului. In 2008, orasul a fost desemnat de UNESCO Capitala culturii arabe.

Desi inca se pastreaza cu strictete traditii si obiceiuri vechi de sute de ani, Damascul este si locul unde se dau tendintele in moda si design de interior in lumea araba.

De 13 ani, aici are loc Furniture Show, Targul international de design de interior, corpuri de iluminat, mobila si textile. Este una dintre cele mai importante expozitii din Siria, care atrage anual mii de vizitatori interesati atat de design, cat si de fascinantul oras. Anul acesta, Targul s-a desfasurat in perioada 24-28 aprilie.
(Laura Lipan, director de publicitate)

Design si obiceiuri in Marrakesh

Nu gasesti destinatie mai potrivita decat Marrakesh, daca vrei sa descoperi au­tenticul in nordul Africii. Tentatia de a te lasa prins in vartejul informatiilor vizuale exclusiv turistice e foarte mare. Te salveaza un pic de prudenta si… locatia potrivita.

Eu zic sa stai la AnaYela, un boutique-hotel instalat intr-un palat vechi de 300 de ani, situat in inima medinei din Marrakesh, care integreaza cu eleganta elemente traditionale si artizanat local.
(Andreea Muresan, redactor coordonator)

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration