DESIGN INTERIOR: Mix & match

Bun venit in lumea lui Sacha Walckhoff, directorul de creatie al Casei Christian Lacroix! |n inima Parisului, la o azvarlitura de bat de Opera Garnier, un apartament spatios reflecta simtul estetic si personalitatea celui care creeaza colectiile Lacroix. Un exemplu perfect de „Mix and Match“, care face eticheta firmei.
 

DESIGN INTERIOR: Mix & match

Apartamentul lui Sacha Walckhoff este un fel de expozitie de curiozitati ale secolului XXI. De la antichitati culese de pe tot globul pana la piese de arta contemporana, iata o casa ce combina eclecticul cu originalul.

Sacha este un tip cu ochi ce stiu sa aleaga, sa discearna. Mare colectionar de ceramica, un entuziast al designului contemporan si un mare admirator al mobilierului anilor 1950, are in casa o comoara formata din piese de arta Picasso, Cocteau, Charlotte Perriand, Hella Jongerius, Garouste & Bonnetti si Marcel Wanders… si altele, si altele…

Livingul are sarmul unui burlac neimblanzit. O oglinda triptic mare este atractia incaperii si a fost luata din targul Marche Paul Bert din Paris. Tot de acolo vine si pielea de zebra.

Masuta de cafea este Roger Capron, iar taburetele sunt Charlotte Perriand. Rafturile de biblioteca si masuta laterala sunt creatii Mathieu Mategot, iar obloanele de lemn cu maner, cum aveau pravaliile negustorilor din secolul XIX, sunt Sergio Rodriguez. Sculptura ce reprezinta un ventilator supradimensionat este realizata de Maarlen Baas, iar sub dom se afla piesa „Sculptura la minut” de Marcel Wanders. Obiectele de ceramica dispuse in raftul de biblioteca sunt creatii Capron, Picasso

Traducere si adaptare de Max Gavrilciuc
Foto: www.christian-lacroix.com & APR

Citeste continuarea in Elle Decoration primavara-vara 2012

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration