DESIGN INTERIOR: Ca in basme

Aceasta amenajare este un alt proiect personal reusit al uneia dintre cele mai creative persoane pe care am avut onoarea sa o cunoastem. Maria Lucia Hohan ne-a deschis usa apartamentului sau foarte sic, din Bucuresti.

DESIGN INTERIOR: Ca in basme

Maria Lucia Hohan traieste intr-un univers de poveste. Nu se desprinde deloc de imaginea bran­dului de succes pe care l-a creat si in viata obisnuita, cea din afara atelierului, pastreaza rafinamentul si dulceata creatiilor sale. Maria locuieste intr-o mansarda inspirata de decorurile unui conac francez, in apropierea Parcului Cismigiu. A visat sa locuiasca intr-o mansarda din Paris, dar, pentru ca drumul a fost altul, a recreat atmosfera pariziana adaptand-o la spatiul unui apartament urban.

Casa e un amalgam de detalii pe care le ob­servi inca de la intrare. In holul mic, Maria a creat prima fila de poveste. O comoda cu dungi alb-negru, litere volumetrice care par sa spuna „Bine ai venit acasa!”, desi se rezuma la HOME, mici obiecte decorative intruchipand animalute, o lampa si o oglinda din lemn.

Intreg designul a fost atent gandit cu mai mult de un an inainte de inceperea amenajarii. Fiecare piesa de mobilier a fost aleasa dintre sute, pentru ca la final casa sa arate perfect. Totul a fost comandat de la magazine online internationale si customizat pe dorintele Mariei si ale partenerului sau. Au gandit si au ales totul impreuna si asta se simte.

Cromatica spatiului nu este nici mai mult feminina, nici mai mult masculina. |mbina delicat rozuri si movuri cu griuri, alb si oliv. Asa cum nici decorul nu inclina balanta in favoarea unuia sau a celuilalt.

Foto: Cosmin Popescu
Realizator Ramona Barbu

Citeste continuarea in Elle Decoration primavara-vara 2012

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration