Confort si relaxare intr-o gradina spectaculoasa

Initial, proprietarul acestei vile din Corbeanca a avut la dispozitie un teren mic; cand spatial s-a extins, decizia sa a fost una cu totul laudabila: a marit gradina, nu casa. Rezultatul, asa cum se vede, e spectaculos.

Piscina, care a inlocuit improvizatia initiala – un whirlpool de dimensiuni reduse –, este centrul vizual al gradinii, inconjurata de un deck gene­ros, suficient cat sa poata gazdui mai multe zone cu functiuni diferite.

O singura firma s-a ocupat de montajul si amenajarea piscinei, a dusului de exterior si a deck-ului: Compass Pools & Spa din Targu Secu­iesc (www.compasspools.ro); o alegere inteleapta, pentru ca finisajele sunt fara cusur, iar amenajarea este coerenta si armonioasa.

Gradina – al carei gazon impecabil l-ai remarcat, cu siguranta – a fost amenajata cu ajutorul celor de la Natural Design International (www.naturaldesign.ro), iar corpurile de iluminat fac parte din colectia de lu­mini pentru exterior de la Atas Light (www.atas.ro).  

Dupa ce toate aceste elemente de baza au fost bine puse la punct, a inceput colaborarea cu designerul Monica Danilescu, de la Kyros Interiors, importator Dedon, acesta fiind brandul de mobilier de gradina ales de beneficiar (www.kyros.ro). In zona aflata in lumina directa a soarelui, pe tot parcursul zilei, au fost plasate sezlongurile Orbit si Summer Cloud – perfecte, fiindca iti ofera 100% soare sau 100% umbra, in functie de unghiul ales.

In zona din gradina in care soarele ajunge doar la apus, a fost creat spatiul lounge, cu mobilier din gama cu acelasi nume, unde poti lua cina sau zabovi la un pahar cu vin pana tarziu in noapte. Una peste alta, in timpul verii, te poti muta linistit in gradina: nu-ti va lipsi nimic din confortul vietii civilizate!

Text:Liana Vasilescu
Fotografii: Cosmin Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration