Castigatorii concursului dependent de design

Dupa noua luni de suspans, s-a terminat concursul dependent de design, un final surprinzator, pentru toata lumea, mai ales pentru juriu, care se astepta la proiecte venite doar din partea studentilor, nu si a profesorilor!

Castigatorii concursului dependent de design

Proiectul câstigator a stat mult pe masa juriului in stand by, pâna când s-a decis ca merita investitia in produ­cerea unei lampi pentru copii, care foloseste materiale si tehnologie de ultima ora.

Argumentele pro au fost ca lampa este novatoare, are un design memorabil si toate sansele sa faca valuri in lumea designului de interior. Argumente contra au fost investitia mare care presupune producerea acestui concept. Dupa câteva ore de dezbateri, proiectul, Florasolaris, al lui Razvan Luscov, a fost votat cu majoritate de voturi.

Tot la capitolul „eco“, se incadreaza si lampa Re-Paper, a lui Florin Busuioc, care porneste de la ideea unui armadillo si a hârtiei reciclate si ajunge sa fie o lampa hazlie si moderna.

Axteroidul
, imaginat de Codrin Stanciulescu si Mira Ene, este futurist, un creator de scenografie, si poate fi usor declinat intr-o fa­milie de corpuri de iluminat. Pe lânga acestea, inca zece proiecte au fost premiate cu câte un abonament ELLE Decoration pe un an, iar juriul a premiat-o in special pe Anca Fetcu, creatoarea prototipurilor Liar, Terrier si Filter, care va fi pusa in legatura cu producatori mass market.

LISTA PARTICIPANTILOR CARE AU CASTIGAT CATE UN ABONAMENT PE ANUL 2010, LA ELLE DECORATION:

1. Anca Cioarec & Alexandra Sandulescu
2. Camelia Cogalniceanu
3. Floriana Ionescu
4. Andy Costin Mihai
5. Hortensiu Millstein
6. Bogdan Neagu
7. Gabriel Padureanu
8. Andrei Doru Popescu
9. Irina Popescu
10. Alin teglas

Mentionam cu mult entuziasm ca datorita Cameliei Sucu, concursul Depdendent de design se reia. Afla mai multe detalii pe blogul dependentdedesign.ro
 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration