ELLE te invită să fii la curent cu tendințele unui nou sezon plin de culoare, atât în ceea ce privește moda, cât și frumusețea! Dar îți propune și câteva discuții antrenante - cu regizorul documentarului Elton John: Never Too Late, dar și cu Jamie Foxx și Cameron Diaz, care s-au întors pe platourile de filmare.
Incingeti cuptorul la 180C si ungeti cu putin unt o tava de copt briose cu 12 gauri.
Spalati si taiati capetele de la zucchini, apoi dati pe razatoarea mare. Asezati zucchini-ul ras intr-o sita deasupra unui bol si lasati sa se scurga.
Cu ajutorul unui mixer, bateti untul impreuna cu coaja rasa de la lamaie, doua linguri de zeama de lamaie si zaharul, pana cand obtineti o consistenta cremoasa si deschisa la culoare.
Adaugati ouale unul cate unul, amestecand bine cu mixerul dupa fiecare.
Intr-un bol mediu, amestecati faina, praful de copt si sarea si turnati-le deasupra, apoi amestecati cu mixerul doar pana ce s-a incorporat.
Stoarceti bine zucchini-ul ras cu mainile, apoi adaugati-l impreuna cu semintele de mac si amestecati pana ce s-au incorporat.
Cu ajutorul unei linguri, puneti amestecul in tava de copt pregatita si coaceti timp de 20 minute, pana ce o scobitoare infipta in centru va iesi curata.
Intre timp, fierbeti pe foc mic mierea impreuna cu o lingura de zeama de lamaie.
Odata ce briosele s-au copt, scoateti-le din cuptor si adaugati siropul de miere deasupra, cu o lingura. Lasati sa se raceasca 15 minute, apoi scoateti din forme si lasati sa se raceasca complet pe un gratar.