Balcon du Gudalaquivir, o noua creatie a povestitorului pe portelan Hermes

Reper si sinonim cu luxul la nivel mondial, Hermes este o epopee, o pasiune care se transmite din generatie in generatie si care a permis casei fondate in anul 1837 sa evolueze constant.

Balcon du Gudalaquivir, o noua creatie a povestitorului pe portelan Hermes

Autenticitatea si manufacturarea produselor Hermes ilustreaza perfect luxul in viziunea sa franceza. De-a lungul deceniilor, Hermes si-a castigat renumele pentru creatiile sale unice, multe dintre ele personalizate pentru fiecare client in parte, dar si pentru discretia si misterul ce invaluie acest brand.

Grafic si curajos, avand drept inspiratie balcoanele lucrate in fier forjat ce decoreaza casele din Sevilia, Balcon du Guadalquivir confera oricarei mesei un aer chic, relaxat. Robustetea desenului, vitalitatea rosului, alaturi de bogatia si varietatea pieselor componente fac acest serviciu de masa cu adevarat irezistibil.

Propusa initial doar in varianta rosu, Hermes introduce in acest an trei noi culori pentru acesta colectie: negru, platinum si auriu.

Linia la Table Hermes este disponibila si in Romania in exclusivitate la My House, Calea Dorobantilor 168 si in curand si online, pe www.myhousecult.ro/Hermes.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration