50 ani de Rosenthal Studio Line – 50 de ani de DESIGN

Pentru a marca jubileul de jumatate de secol de Studio-Line, Rosenthal propune pentru acest an de sarbatoare o editie limitata speciala: 50 de vaze ce poarta semnatura unor artisti si designeri de renume au fost selectionate dintre creatiile casei din 1950 pana astazi, pentru a reflecta diversitatea si inovatia acestei divizii.

50 ani de Rosenthal Studio Line – 50 de ani de DESIGN

Expozitia de fotografie si produs dureaza pana pe 26 iunie si poate fi vizitata la My House (Calea Dorobantilor 168) sau pe site-ul www.myhousecult.ro, sectiunea Rosenthal Studio-Line. Expozitia este cu vanzare, piesele putand fi achizitionate la sfarsitul perioadei, incepand cu 26 iunie.

Colectia debuteaza in anul 1961 cu o vaza creata de celebrul designer finlandez Tapio Wirkkala si se incheie in 2011 cu un nou design semnat Christophe de la Fontaine.

Multe dintre aceste obiecte au devenit astazi clasice, atemporale, regasindu-se in colectia permanenta Rosenthal Studio-Line. Alte piese, luate din arhivele Rosenthal au fost reintroduse in colectie doar pentru aceasta aniversare.

Vazele din portelan incluse in aceasta editie limitata au fost create de artisti si arhitecti importanti, precum Bjorn Wiinblad, Tapio Wirkkala sau Marcello Morandini. Multi dintre acesti artisti au fost descoperiti de fondatorul casei, Philip Rosenthal, incepandu-si cariera de succes in cadrul Rosenthal Studio-Line.

Fiecare vaza este re-editata intr-o singura dimensiune si este propusa exclusiv in portelan alb sau negru. Alternanta dintre portelanul mat si cel lucios, ce se regaseste la nivelul diverselor modele, accentueaza sarmul subtil al acestei colectii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration