CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 premii DR.BRANDT oferite de Sephora!

ELLE, Sephora si Dr.Brandt te invita la concurs! Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele trei premii Cellusculpt by Dr.Brandt.

CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 premii DR.BRANDT oferite de Sephora!

Celulita este una dintre problemele cu care se confrunta aproape toate femeile iar inlaturarea ei reprezinta una dintre principalele dorinte ale noastre, cu atat mai mult in apropierea sezonului estival.

Cellusculpt by Dr.Brandt, pe care il gasesti exclusiv in magazinele Sephora, ofera cel mai eficient mod de remodelare, fermitate, catifelare si indepartare a surplusului de grasime din zonele afectate de celulita.

Pentru reducerea aspectului de portocala a pielii, Dr. Brandt a inventat Cellusculpt body shaper & cellulite smoothing cream', un produs extraordinar, inspirat de revolutionarul Coolsculpting de la Zeltiq.

Aplicatorul circular pentru masaj, format din 5 sfere metalice, contribuie la optimizarea rezultatelor si sporeste eficienta produsului, vei simti un efect racoros si hidratant iar senzatia de oboseala a picioarelor este inlaturata, datorita stimularii circulatiei. Cellusculpt body shaper & cellulite smoothing cream topeste grasimea, ofera pileii fermitate si se aplica pe pielea curata prin masarea circulara si liniara.

Castigatorii sunt:

1.Cristea Nina – Bucuresti
2.Panazan Bianca – Brasov
3.Stofor Ioana – Bucuresti

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.elle.ro

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 23 martie – 7 aprilie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe elle.ro pe 9 aprilie 2015 in pagina castigatorilor.

2. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org.

4. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii sunt rugati sa dea un e-mail la adresa [email protected], in termen de 60 de zile, in care sa mentioneze numele exact, adresa completa si numarul de telefon.

5. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulamentului concursului şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri