CONCURS: Câștigă unul dintre cele 10 fonduri de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10

ELLE si Estée Lauder te invită la concurs: câștigă unul dintre cele 10 premii, fiecare constând într-un fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10.

CONCURS: Câștigă unul dintre cele 10 fonduri de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10 te ajută să ai un chip fresh, impecabil, timp de 24 de ore.

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10 are o textură ușoară, fără uleiuri, fără parabeni și își păstrează proprietățile timp de 24 de ore, indiferent că te confrunți cu căldură, umiditate sau alți factori de mediu.

Astfel, poți să arăți la fel de fresh indiferent dacă programul ți se prelungește târziu în noapte, de la birou la cină, de la cină la petrecere… sau chiar și până dimineața următoare!

O formulă unică, performantă, cu proprietăți hidratante și care îngrijește pielea, în plus, nu conține parfum, parabeni și nu blochează porii. Un ten frumos este un ten sănătos, iar fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up are SPF 10 și te va proteja de efectele nocive ale razelor solare.

Alege ce nuanță ți se potrivește. Întreaga paletă de nuanțe o găsești AICI

Nuanțele sunt: 2C3 Fresco, 2C2 Pale Almond, 4C1 Outdoor Beige, 3C2 Pebble, 4N1 Shell Beige, 3N1 Ivory Beige, 2N1 Desert Beige, 1N2 Ecru, 3W1 Tawny , 1W1 Bone, 3N2 Wheat, 1C1 Cool Bone, 1N1 Ivory Nude, 3C3 Sandbar.: https://www.facebook.com/EsteeLauderRomania/

Participă la concurs și poți câștiga unul dintre cele 10 fonduri de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place SPF 10. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea de mai jos.

CĂȘTIGĂTORII SUNT:

1 Parjol Aurelia – Bucuresti
2 Petre Elena Andreea – Buzau
3 Senturk Suzan – Buftea
4 Panoiu Corina – Bucuresti
5 Nita Alexandra – Bacau
6 Bujin Andreea – Constanta
7 Todasca Aura – Vatra Dornei
8 Puscas Andrea – Toplita
9 Niculae Andra – Bucuresti
10 Pop Borbala – Targu Mures

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 24 aprilie – 4 mai 2018.

2. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul Random Picker.

4. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul acestui articol pe data de 7 mai 2018.

5. Castigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing in maximum 7 de zile calendaristice de la data afisarii castigatorilor, la adresa concursurionline@ringier.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul.

6. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului concursului si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a Ringier Romania, sa primesti materiale informative prin SMS, e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau sterge datele personale.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri