CONCURS: Castiga un curs de Make Up Pro la Dalles GO!

ELLE si Dalles GO te invita la concurs! Trimite o fotografie cu cel mai bun machiaj realizat de tine si castiga un loc la cel mai tare curs de Make Up Pro din Bucuresti.

CONCURS: Castiga un curs de Make Up Pro la Dalles GO!

Vrei sa fii gata oricand sa machezi pentru un show la Milano sau pentru o revista internationala? Atunci vino la Dalles GO sa inveti de la Narcisa Simandan machiajul de fotografie, la primul curs din Romania dedicat acestuia! Cursul se adreseaza celor care au deja cunostinte solide de make-up, dar care simt ca nu au ajuns la nivelul de performanta pe care si-l doresc.

Machiajul de fotografie se apropie ca finete si sensibilitate de realizarea unui tablou. Orice detaliu care poate trece neobservat cu ochiul liber, va fi cu siguranta remarcat intr-o fotografie. ¨Cum fotograful picteaza cu lumina, asa si noi, pictam cu nuantele. Vreau sa ajut cursantii sa renunte la genul de machiaj old fashion, atat de raspandit la noi in breasla. O sa le demonstrez ca spectaculos nu inseamna neaparat sa folosesti pene si paiete, ci sa te joci cu texturi, cu degradeuri, cu lumini si umbre ¨, sustine Narcisa Simandan, gata sa impartaseasca si altora trucuri pe care le-a descoperit in 15 ani de experienta.

Invata tehnici de pictura, studiaza efectul luminii si al blitului pe diverse tipuri de ten, lucreaza machiaj pentru fotografie alb-negru si realizeaza editorialele de moda si beauty in cadrul Studiourilor Dalles GO. Vei ajunge sa ai suficienta precizie si finete incat sa poti realiza orice tip de machiaj, de la cel de televiziune la cel de cinema si cel specific prezentarilor de moda.

Cursul incepe in luna ianuarie, are loc o data pe saptamana si dureaza 12 saptamani.

Partener: MAC Cosmetics

Pentru a te inscrie in concurs trimite o fotografie cu cel mai bun machiaj realizat de tine pe adresele: [email protected] si [email protected] Profesorii Dalles GO Make UP impreuna cu beauty editorii ELLE vor alege castigatorul pana pe 25 ianuarie.

Atentie: concurs destinat make-up artistilor!

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 20 IANUARIE 2015

CONCURS INCHEIAT. Castigatorul a fost anuntat aici

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri