CONCURS: Câștigă o testare genetică pentru controlul greutății de la Synevo

ELLE și Synevo te invită la concurs: câștigă o testare genetică pentru controlul greutății.

CONCURS: Câștigă o testare genetică pentru controlul greutății de la Synevo

Synevo a lansat un test de nutrigenetică dedicat persoanelor care întâmpină dificultăți în menținerea unei greutăți normale pe termen lung și care prezintă un risc crescut de a dezvolta boli asociate obezității.

Ce este testarea genetică pentru controlul greutății?

Testarea genetică pentru controlul greutatii este o analiză de nutrigenetică prin care se observă variațiile genetice cu impact important în apariția obezității. Astfel, prin intermediul acestui test vei afla ce fel de dietă ți se potrivește, precum și ce tip de antrenament ar trebui să faci pentru a avea rezultatele dorite.

De ce este important să faci acest test?

Metabolismul fiecărei persoane este influențat de gene și tocmai de aceea este important să respectăm o dietă adaptată conformației noastre. În plus, chiar și eficiența activităților sportive în programele de slăbire este influențată de configurația genetică.

Practic, acest teste de nutrigenetică furnizează informații importante pentru realizarea unui plan eficient de slăbire cum ar fi conținutul de grăsimi/carbohidrați recomandat într-o dietă, respectiv tipul de exerciții fizice cel mai potrivit sau măsura în care se impune reducerea aportului de calorii.

Testul Weight Sensor lansat este un test ne-invaziv, care se efectuează din probă de salivă și poate fi făcut la toate centrele de recoltare Synevo din București și din țară. Pacientul poate merge direct în centrul Synevo pentru ridicarea kit-ului sau poate plasa o precomandă și efectua plata on-line pe synevo.ro, kit-ul urmând să fie ridicat dintr-un centru de recoltare Synevo. Proba prelevată poate fi predată ulterior la orice centru de recoltare Synevo din București și din țară. În urma efectuării testului, pacientul primește un raport genetic ce conține detalii privind genele cu impact în creșterea greutății, un plan de dietă și nivelul de efort fizic recomandat. Pacienții beneficiază după testare de interpretarea rezultatelor de către un medic genetician din echipa Synevo, specializat în nutrigenetică.

Participă la concurs și poți câștiga o testare genetică pentru controlul greutății de la Synevo.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE Maria Cauba (Deva)

In cazul in care nu va exprimati consimtamantul prin apasarea butonului de confirmare de mai sus, nu va vom mai putea trimite comunicari în scopuri de marketing direct, decat in masura permisa de reglementarile legale in vigoare.
Pentru informatii suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturile in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Ringier Romania, va rugam sa consultati nota de informare atasata AICI

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 9 – 13 iulie 2018.
2. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.
3. Extragerea câștigătorilor se va face în maximum două zile lucrătoare de la încheierea campaniei.
4. Câștigătorii vor fi contactați prin intermediul mail-ului pentru anunțarea câștigului.
5. Prin participarea la această Campanie, participanții sunt de acord să se supună și să respecte prevederile, termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la campanie se consideră acceptarea automată a înregistrării în baza de date de consumatori a companiei RINGIER ROMÂNIA și a primirii oricăror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri