CONCURS: Castiga cadouri sofisticate de Sarbatori de la Victoria Gallery

Victoria Gallery este primul department store din Romania deschis in martie 2014 pe Calea Dorobantilor, 126-130, reunind branduri de moda, beauty, lifestyle, home deco si gourmet ce se adreseaza femeilor, barbaţilor, dar si celor mici.

CONCURS: Castiga cadouri sofisticate de Sarbatori de la Victoria Gallery

Acesta cuprinde magazinul Laduree, selectia high fashion Victoria 46, cornerele Wolford, La Martina, Azay, Laura8, Paisi, Jai Dam, Cristina Savulescu, Anais Sand, Contessina, Murmur, Malvensky, Inglot, SuperJeans of Sweden, Wardrobe B, Rhea Costa, Parlor, Adelina Ivan, Ramon Filip, Venera Arapu, Manoush, Wild Olive, Balaiar, cafeneaua Comtesse du Barry si salonul Anastasia Beverly Hills. Detalii despre fiecare gasiti pe www.victoriagallery.ro .

Anastasia Beverly Hills Dorobanti este cea mai recenta locatie a acestui brand care, pe langa faimoasa tehnica de conturat sprancene, aduce servicii de manichiura, coafor si cosmetica.

Laduree este una dintre cele mai cunoscute patiserii din lume care a transformat macaron-ul intr-un desert foarte ravnit pe intregul glob. Cele doua magazine din Bucuresti (in Victoria Gallery si Baneasa Shopping City) propun amatorilor de delicatese, pe langa rafinatul macaron, sortimente variate de ciocolata, ceaiuri, dulceturi si drajeuri, alaturi de parfumuri, carti si lumanari – semnatura.

Salonul Anastasia Beverly Hills si patiseria Laduree Romania, ambele prezente in Victoria Gallery, ti-au pregatit pentru Sarbatori cadouri de neuitat cu care sa te rasfeti!

Anastasia Beverly Hills iti propune un pachet in salon care contine serviciile de manichiura, pedichiura, spalat-coafat, make-up si tratament de ingrijire pentru ten instant lifting'.

Laduree iti ofera un cadou special: o cutie de ceai Laduree Blend, o cutie cu 16 macarons, lumanare parfumata si tableta de ciocolata Les Marquis (produsele din fotografie sunt cu titlu de prezentare).

Intrebare concurs:  Spune-ne ce servicii ofera salonul Anastasia Beverly Hills din Dorobanti si poti castiga premiul oferit de Victoria Gallery!

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 05.01.2015

CONCURS INCHEIAT. Castigatorul a fost anuntat aici

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Premiul trebuie revendicat in 60 de zile de la anuntul oficial la adresa [email protected] Premiile nerevendicate vor fi reportate.
In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul, se va efectua o alta extragere. Extragerile se fac cu ajutorul www.random.org.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri