Zodiile care sunt dornice să practice BDSM

Ești dornică să încerci BDSM și să explorezi și altceva în materie de plăcere? Atunci zodia ta se află printre cele mai jos.

Zodiile care sunt dornice să practice BDSM

BDSM-ul nu este chiar pentru toată lumea, însă trebuie să îți spunem că unele semne zodicale sunt mai mult decât interesate să exploreze tot ceea ce ține de aceste practici și să aibă parte și de plăceri neconvenționale. 

Zodiile care sunt curioase cu privire la BDSM sunt independente, dornice să își întreacă limitele personale și pot fi ușor temătoare să își transpună în viața reală fanteziile și curiozitățile. Dar dacă au alături pe cineva cu care se simt în siguranță, care respectă ceea ce li se impune și au doza de încredere necesară, nu vor sta foarte mult pe gânduri și își vor începe explorarea. Iată care sunt zodiile curioase să practice BDSM, dar totodată și timide.

Vărsător

Vărsătorii detestă să se conformeze unor reguli și norme impuse și au nevoie de un partener cu care să rezoneze pe toate planurile, în special în ceea ce privește viața sexuală. Când vine vorba de sex, sunt dornici de experimente, dar și foarte pretențioși cu partenerii, însă atunci când se simt suficient de confortabil, le vor propune să încerce și practici BDSM.

Rac

Chiar dacă pot părea destul de naivi, nu ar trebui să sari atât de repede la concluzii cu privire la nativii Rac. Se lasă conduși de emoțiile lor, dar sunt și foarte implicați, astfel că îți vor oferi în dormitor unele dintre cele mai pasionale experiențe sexuale, lăsând deoparte toate inhibițiile. Vor să încerce diverse tehnici BDSM atunci când simt că au încredere totală în respectivul partener și sunt convinși că nu va profita de vulnerabilitatea lor. 

Fecioară

Uneori, Fecioarele pot părea rigide, încăpățânate și că nimeni și nimic nu le poate satisface dorințele și nevoile. Însă, sunt dornice de experiențe noi, care le pot scoate din zona de confort, așa că nu vor sta pe gânduri și vor practica BDSM. Vor să exceleze în toate domeniile și sunt foarte competitive, și nici aceste practici nu vor face o excepție. Au nevoie doar de un partener cu care să fie suficient de sigure încât să exploreze și această latură.

Citește și:
Cuplurile de zodii cu cea mai mare compatibilitate sexuală

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie