Motivul pentru care nu vrea să se îndrăgostească, în funcție de zodia lui

Semnele că un bărbat nu este interesat de o relație pe termen lung sunt, de obicei, clare. Astrologia ne spune care sunt acestea, în funcție de zodia lui.

Motivul pentru care nu vrea să se îndrăgostească, în funcție de zodia lui

De obicei, semnele că un bărbat nu caută dragoste sunt destul de clare. Vrea doar să vă întâlniți ocazional, să nu vorbească prea mult despre lucruri personale sau nu te prezintă prietenilor. Oricare ar fi motivul, trebuie să știi că, în majoritatea cazurilor, acest lucru nu are de-a face cu tine, ca și persoană. Atragem persoanele care ne seamănă, așa că, devenind persoana de care ai vrea să te îndrăgostești, ai putea reuși să găsești partenerul potrivit.

Din fericire, astrele ne ajută și de această dată să înțelegem motivul pentru care un bărbat nu vrea să se îndrăgostească. Așa că, iată care sunt câteva dintre acestea, în funcție de zodia lui:

Berbec

Berbecul va încerca să creeze o senzație falsă de realitate fiind foarte optimist. Nu vorbește niciodată despre viitorul vostru împreună, pentru că nu-l vede întâmplându-se.

Taur

Taurii sunt direcți, deci în majoritatea situațiilor își exprimă clar sentimentele, iar dacă nu este interesat de o relație cu tine, vei afla acest lucru foarte repede. Trebuie să accepți și să mergi mai departe.

Gemeni

Gemenii sunt capricioși, pentru a-și putea exprima ambele părți de personalitate atunci când vor angajament și atunci când nu-și doresc o relație. Întotdeauna urmărește-le acțiunile, pentru că vorbesc mai tare decât cuvintele.

Rac

Racii sunt, de obicei, foarte hotărâți. Așa că, atunci când îți spun că nu vor dragoste, înseamnă că nu văd un viitor alături de tine.

Leu

Leii iubesc conexiunea umană, deci este foarte dificil să găsești un Leu care să nu-și dorească iubire. Dacă se întâmplă să-l întâlnești, înseamnă că se gândește la altcineva, așa că nu ar trebui să-ți pierzi timpul.

Fecioară

Având în vedere atenția la detalii, Fecioarele iubesc să discute despre motivele pentru care nu vor să aibă o relație cu tine. Dacă se întâmpla asta, treci mai departe.

Balanță

Balanțele iubesc să fie într-o relație, însă, câteodată, simt nevoia să fie singuri. Poate fi din cauza experiențelor trecute care l-au determinat să construiască niște ziduri pentru a nu fi rănit.

Scorpion

Uneori, Scorpionul își exprimă pasiunea prin stări de nervozitate. Nu caută dragostea pentru că nu este atras de tine la nivel emoțional.

Săgetător

Săgetătorii urăsc angajamentul, așa că cel mai bine pentru tine ar fi să accepți acest lucru și să treci mai departe. Sub nicio formă nu încerca să-l schimbi, pentru că vei ajunge să fii dezamăgită.

Capricorn

Capricornul vrea mereu să trăiască noi experiențe, deci nu caută angajament sau dragoste. Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă, treci mai departe.

Vărsător

Vărsătorul este învăluit de emoție, așa că va înălța ziduri între el și cealaltă persoană dacă nu vrea să fie implicat într-o relație. În aceste situații, trebuie să conștientizezi că nu este nimic în neregulă cu tine, ci trebuie să-i respecți dorințele.

Pești

Peștilor le face plăcere să-i ajute pe ceilalți, chiar dacă nu caută dragoste. Dacă îți spune: „Nu sunt interesat de o relație”, trebuie să treci mai departe.

 

Citește și:
De ce partenerul tău nu va fi niciodată iubitul perfect, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie