Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 8 – 14 iulie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 iulie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 8 – 14 iulie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 8 – 14 iulie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 iulie 2019:

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 iulie 2019:

Punctul tău de vedere este de multe ori susținut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Oamenii de valoare din viața ta te ajută întotdeauna să găsești soluții creative la problemele cu care te confrunți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 iulie 2019:

Capacitatea ta de autoanaliză îți oferă răspunsuri importante în raport cu motivația din spatele alegerilor pe care le faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 iulie 2019:

O veste neașteptată te va scoate destul de tare din zona de confort. Nu ești dispusă să faci niciun fel de compromis atunci când vine vorba de viața profesională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 iulie 2019:

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 iulie 2019:

Nu încetezi să pui la îndoială sentimentele sau intențiile celor din jur, iar acest proces nu aduce nimic benefic în viața ta. Ar trebui să înveți să iei lucrurile ca atare și să profiți, în sensul bun, de toți și toate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 iulie 2019:

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 iulie 2019:

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 iulie 2019:

Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 iulie 2019:

Starea de iritare pe care cei din jur ți-o provoacă te frustrează peste măsură și te face să îți pierzi concentrarea asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 iulie 2019:

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 iulie 2019:

Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare, dar asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie