Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5 – 11 august 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 august 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5 – 11 august 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 5 – 11 august 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 august 2019:

Chiar dacă unele lucruri sunt dificil de integrat, impactul pe care îl pot avea asupra vieții noastre interioare nu este ceva ce poate fi contestat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 august 2019:

Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 august 2019:

Se întrevede începutul unui nou capitol în viața ta și de aceea este posibil să te simți destul de anxioasă cu privire la ceea ce va urma. Indiferent de starea emoțională pe care o ai, ai încredere în sine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 august 2019:

Veștile triste de care ai parte în zilele care urmează te fac să îți reconsideri poziția cu privire la unele valori morale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 august 2019:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Ai nevoie de reușite în acest sector al vieții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 august 2019:

În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 august 2019:

Deși nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă pe moment echilibrul emoțional de care ai nevoie, perseverezi și ești încrezătoare că lucrurile vor intra pe făgașul pe care ți-l dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 august 2019:

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași mult prea ușor dusă de val și, deși nu asta intenția ta, îi rănești pe cei dragi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 august 2019:

Amâni pentru ultima sută de metri lucruri pe care le poți rezolva din timp, iar buna organizare prin care ți-ai dori să funcționezi nu se poate materializa sub această formă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 august 2019:

Încearcă să-i faci pe cei din jurul tău să înțeleagă ceea ce este important pentru tine, dar fă acest lucru fără a avea așteptări nerealiste. Oamenii se lasă răniți foarte ușor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 august 2019:

În zilele care urmează totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai ai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 august 2019:

Distanțarea emoțională pe care o resimți uneori te ajută să afli lucruri noi despre sine și să apreciezi la un alt nivel timpul pe care îl dedici propriei persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie