Cum reacționează fiecare zodie atunci când este respinsă

Nu a spus nimeni că este plăcut să fii respins, însă fără să ne dăm seama, un moment ca acesta ne poate face mai puternici.

Cum reacționează fiecare zodie atunci când este respinsă

Cu toții am fost respinși până acum de către cineva și am reușit printr-o manieră sau alta să trecem peste. 

Chiar dacă poate fi dificil la început, este important să ne dăm seama că un astfel de moment ne poate face să ne reevaluăm și fim mult mai atenți la încrederea pe care o acordăm celor din jur. Trebuie să privești partea bună a lucrurilor și să nu te lași doborâtă. 

În timp ce unele persoane pot trece cu ușurință peste, altele au nevoie de ajutorul celor din jur. Iată cum reacționează fiecare zodie atunci când este respinsă:

1. Berbec

Oricât de mult ar vrea femeia Berbec să își controleze emoțiile, principala ei teamă este cea de a fi respinsă, mai ales de către un partener. Poate fi chiar luată prin surprindere atunci când e refuzată și nu știe exact cum anume ar trebui să reacționează. Primul ei instinct este de a încerca să îi promită partenerului că se va schimba pentru ca el să fie fericit. 

2. Taur

Femeii Taur îi este teamă să fie respinsă deoarece asta o determină să iasă din zona de confort. Când trebuie să facă față unui refuz, înseamnă să accepte că nu este perfectă și că nu poate fi pe placul tuturor. Nu reacționeză deloc bine atunci când e refuzată deoarece se simte rănită și dezamăgită.

3. Gemeni

Chiar dacă inițial poate fi precum un șoc, ulterior femeia Gemeni se obișnuiește cu ideea că a fost respinsă. Ba mai mult decât atât, reușește chiar să treacă peste și deja se preocupă de alte lucruri care o pot face fericită. Nu se lasă afectată deoarece consideră că nu trebuie să rămână lângă oameni care nu o apreciază. 

4. Rac

În ciuda faptului că îți va spune că nu îi pasă, femeia Rac este foarte afectată de o respingere. Ea încearcă să se convingă că este bine, când de fapt este dezamăgită. Îi va lua destul de mult timp până când să depășească momentul deoarece are orgoliul rănit.

5. Leu

Femeia Leu este obișnuită să obțină tot ceea ce își dorește, iar un refuz din partea unei persoane o face să se gândească că nu este suficient de bună. Când se confruntă cu o respingere, își va dori să vorbească cu o persoană apropiată despre sentimentele pe care le are în acel moment. 

6. Fecioară

Femeii Fecioară îi este destul de greu să accepte că e respinsă deoarece consideră că a depus suficiente eforturi pentru o relație. Până când va reuși să treacă peste, va trebui să se obișnuiască cu ideea că nu poate controla sentimentele celorlalți. Își poate ascunde emoțiile deoarece nu vrea să își arate latura vulnerabilă.

7. Balanță

Chiar dacă se simte rănită când cineva o refuză, femeia Balanță trece cu ușurință peste. Este conștientă de faptul că în viață are parte de momente frumoase, dar și grele și nu se lasă doborâtă atât de repede. Optimismul ei o determină să vadă în fiecare situație partea bună.

8. Scorpion

Femeia Scorpion este foarte afectată atunci când e respinsă de partenerul ei. Poate ajunge și în situația în care să aibă resentimente față de el. Preferă să nu vorbească deschis despre faptul că e dezamăgită și să încerce să caute singură o soluție pentru a trece peste.

9. Săgetător

Când vine vorba de femeia Săgetător, ea acceptă cu foarte mare greutate că a fost refuzată. Deși poate să pară că nu este afectată, în interior ea se confruntă cu o luptă destul de intensă. Întregul amalgam de emoții pe care îl simte o poate copleși.

10. Capricorn

Femeia Capricorn se implică în totalitate unei relații, iar respingerea din partea partenerului este cu adevărat o dezamăgire pentru ea. Și pe lângă asta, va trăi cu teama că în viitoarele relații i se va întâmpla același lucru și nu se va mai deschide atât de ușor unui partener.

11. Vărsător

Femeia Vărsător trece printr-o mulțime de stări atunci când este refuzată, de la supărare, frustrare, până la furie. Inițial, nu va recunoaște că se simte rănită, iar ulterior va avea tendința de a se izola de ceilalți, sperând că suferința va trece mult mai repede. 

12. Pești

Când este respinsă, femeia Pești se simte extrem de vinovată și va încerca să își repare greșeala. Nu este obișnuită cu acest sentiment și încearcă să găsească modalități prin care să îl depășească. Chiar dacă îi poate lua mult timp, după va deveni mult mai atentă la persoanele în care are încredere.

Citește și:
Modul surprinzător prin care fiecare zodie te minte

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie