Ce nu poți tolera într-o relație, în funcție de zodia ta

“Nu ești tu de vină, eu sunt.” Îți sună cunoscut? Este fraza cea mai comună pe care cineva o spune atunci când nu mai vrea să fie într-o relație cu cineva. Deci ești chiar tu de vină sau este celălalt?

Ce nu poți tolera într-o relație, în funcție de zodia ta

În ziua de azi ne permitem să ne alegem partenerul în funcție de diferite considerente: ceea ce vrem, ce nu vrem, ce ne place etc. Ar putea fi din cauza zodiei sau a personalității ce derivă din zodie, însă oricum ar fi, iată care sunt principalele lucruri pe care nu le poți tolera – și nici nu ar trebui – într-o relație, în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii sunt independenți, motivați și foarte entuziașți atunci când vine vorba de pasiuni. Vor o viață fascinantă și sunt mereu entuziasmați de anumite lucruri, așa că un partener leneș, fără chef de viață sau care nu le egalează entuziasmul nu îi va mulțumi pe nativii născuți în această zodie.

Taur

Cele mai importante lucruri pentru nativii Taur sunt stabilitatea și ordinea. Sunt meticuloși și preferă lucrurile făcute într-un anume fel. Un partener impulsiv, care nu gândește lucrurile înainte, nu se va potrivi niciodată cu un Taur.

Gemeni

Gemenii sunt cei mai amuzanți și mai veseli din zodiac și iubesc să vorbească. Vor pe cineva care să țină pasul cu mintea lor creativă și imaginația bogată. De asemenea, apreciază independența pentru că și ei la rândul lor vor spațiu.

Rac

Racii sunt cei mai loiali și de încredere dintre semnele zodiacale. Ei își valorifică relațiile cu oamenii din jurul lor, așa că, dacă partenerul lor nu se înțelege cu prietenii și familia acestora, relația nu va funcționa. Iar dacă partenerul lor nu arată compasiune și simpatie pentru alții, este încă un mare minus.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției și să fie admirați. Ca partener al lor, trebuie neapărat să îi admiri mereu și să îi complimentezi. Dacă nu te învârți în jurul lor, nu vei putea niciodată să le câștigi inima.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane practice, responsabile și meticuloase. Le plac ordinea și lucrurile logice. Cineva care nu pune accent pe responabilitate și ordine nu este un partener ideal pentru nativii din această zodie.

Balanță

Balanțele sunt ființe sociabile, așa că îi vei vedea prin oraș, în aventuri și mereu înconjurați de prieteni. Au nevoie de cineva care să țină pasul cu ei. Dacă ești asocial, nu ai nicio șansă cu o Balanță.

Scorpion

Scorpionii pot fi suspicioși, dar sunt foarte loiali și pasionali atunci când vine vorba de persoanele dragi. Prin minciuni, secrete sau eschive nu îi vei avea aproape niciodată, pentru că nu le vei câștiga încrederea niciodată.

Săgetător

Săgetătorilor le place independența și aventura. Sunt mereu pe picior de plecare și ar trebui ca și partenerul lor să fie la fel. Așa că, dacă partenerul preferă să stea acasă, Săgetătorul este foarte probabil să nu stea.

Capricorn

Capricornii sunt responsabili și practici. Sunt, de asemenea, independenți și preferă să facă lucrurile în felul lor. Nu au răbdare pentru un partener care nu este responsabil.

Vărsător

Independenții zodiei, Vărsătorii au o parte foarte rebelă și pot fi foarte sarcastici. Au nevoie de un partener foarte deschis, care să nu se ofenseze și să nu se simtă atacat. Vărsătorilor le place să se facă utili, să aducă un aport societății și au nevoie de cineva care să le împărtășească partea aceasta de bunătate sufletească.

Pești

Cei mai sensibili din zodiac, Peștii au nevoie să li se arate constant că sunt iubiți și apreciați. Un partener căruia nu îi pasă de sentimentele lor, sau unul care îi forțează să facă ceva, nu va avea nicio șansă cu ei.

Citește și:
Zodiile care sunt mai fericite singure și cele care preferă să fie mereu într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video