Cum reactioneaza fiecare semn zodiacal in timpul unei discutii in contradictoriu

Fiecare semn zodiacal are un mod aparte de a gestiona stresul, furia si provocarile de zi cu zi. Daca unii sunt mai calmi, altii se enerveaza cu usurinta.

Iata modul in care reactioneaza fiecare zodie in timpul unei discutii.

Berbec

Cand este vorba de o cearta, Berbecii vor o explicatie imediata si o rezolvare rapida a problemei. Dau vina pe tine chiar daca nu este neaparat a ta. Abia dupa ce s-au calmat, pot recunoaste cu usurinta ca vina a fost a lor.

Taur

Sunt cei care cred ca vor rezolva totul pe cont propriu. Daca ii ataci prea mult, izbunesc si fac ca un tren care vine puternic catre tine. Se supara foarte greu, dar odata ce se infurie, le va lua o perioada si mai lunga de timp pentru a se calma. Cel mai potrivit lucru de facut este sa vorbesti cu ei dupa ce au trecut doua sau trei zile de la cearta.

Gemeni

In timpul unei discutii, Gemenii vor dori intotdeauna sa scape. Ei vor pleca din camera, vor schimba subiectul sau vor face orice ca sa evite discutia in contradictoriu. Dar daca insisti sa ai o cearta cu ei, ar fi bine sa te pregatesti pentru consecinte. Ei te vor pune la locul tau imediat si vor intoarce discutia intr-o asa maniera incat nu iti mai doresti s-o fi inceput.

Rac

Racii nu au nevoie de cuvinte sa stie ca ceva nu este in regula. Simt acest lucru in toata fiinta lor. Acestia prefera sa rezolve problemele intr-o maniera blanda si pe un ton linistit. Daca totusi reusesti sa ii implici intr-o discutie in contradictoriu, mai mult ca sigur ca vor da toata vina pe tine.

Leu

Un Leu insultat isi va schimba imediat tonul si va lua o atitudine foarte distanta. Daca vrei sa rezolvi un conflict cu el, trebuie sa ii vorbesti foarte calm si sa nu folosesti niciodata insulte, pentru ca il vei pierde pentru totdeauna.

Fecioara

Sunt extrem de sensibili pana si la cea mai mica critica. O pot considera cea mai mare umilinta si o vor intoarce inapoi cu nenumarate critici la adresa ta. Daca ai un conflict cu o Fecioara, exista o singura modalitate de a-l rezolva. In primul rand, trebuie sa o convingi ca ai cele mai bune intentii fata de ea si ca ii apreciezi toate calitatile si abia dupa aceea ii poti spune ceea ce te supara in modul ei de a actiona.

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din astrologie