Cele mai stabile cupluri din zodiac

De câte ori ai mers pe stradă și ai văzut un cuplu care ți-a atras atenția? De câte ori ai discutat cu prietenele tale despre cât de cool erau cei doi și de câte ori ți-ai verificat compatibilitatea astrologică cu partenerul tău?

Cele mai stabile cupluri din zodiac

Ei bine, vorbim despre cupluri puternice, stabile, datorită zodiilor pe care le reprezintă.

Berbec & Taur

Nu te plânge că e încăpățânată, pentru că asta poate fi un atu. Femeile născute în zodia Berbec sunt cele mai energice și determinate în a atinge succesul, iar lumea din jurul ei îi adoră această atitudine. Se pare că Taurul îi poate accepta acea încăpățânare, de aceea ar face un cuplu perfect.

Deși pentru mulți femeia Taur poate părea prea liniștită, ea nu este așa. Dacă știe că persoana de lângă ea are nevoie de ceva, nimic nu o mai poate opri. Uneori are momente când îi este greu să ia o hotărâre care să îi schimbe viața, însă Berbecul de lângă ea se va ocupa de acest lucru.

Gemeni & Rac

Nativele Gemeni hotărăsc mai mult cu mintea decât cu sufletul. Ele simt în permanență nevoia de a face parte din alegerea celuilalt și uneori pot deveni capricioase din această cauză. Ele au nevoie ca Racii de lângă ele să le înțeleagă emoțiile, dar să le și motiveze în anumite situații.

Racii sunt, de asemenea, persoane emotive, care înțeleg cu ușurință prin ceea ce trec Gemenii în anumite situațîi și care știu întotdeauna când să se implice sau să rămână neutre. Având un bărbat Gemeni în viața ei, femeia Rac înțelege că, de cele mai multe ori, e mult mai bine să îți împărtășești sentimentele, decât se le ascunzi.

Leu & Scorpion

Femeia Leu vrea să se bucure de orice moment din viața ei, de la cele mici până la cele semnificative. De la a se certa până la a face dragoste, nativa acestei zodii face totul cu pasiune. Dacă are partenerul potrivit lângă ea, personalitatea ei puternică este ceva în preajma căreia adoră să fie toată lumea.

Femeia Scorpion este pasiunea întruchipată, de aceea este partenera perfectă pentru un Leu. Orice regină are nevoie de un rege, nu? Aceasta nu își va judeca niciodată partenerul Leu, pentru că înțelege cât de importantă este pentru acesta expresia verbală a gândurilor sale. Pot deveni uneori dramatici, însă acești doi parteneri cu inima sălbatică se distrează mereu împreună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fecioară & Balanță

Femeia Fecioară face mereu ceea ce e mai bine pentru cel de lângă ea, fiind cel mai puțin egoistă zodie dintre toate. Însă, dacă este dezamăgită, Fecioara nu va mai avea niciodată încredere în tine.

Femeia Balanță are o compatibilitate perfectă cu bărbatul Fecioară, pentru că și aceasta are o bunătate ieșită din comun, văzând mereu ceea ce este bun în ceilalți.

Săgetător & Capricorn

Nativele Săgetător sunt firi foarte deschise și adoră tot ceea ce este nou, de la oameni la tot felul de oportunități. Fiind mereu pregătită să învețe ceva nou, aceasta adoră să se simtă liberă, însă i-ar plăcea să aibă pe cineva alături care să-i mai îngrădeze libertatea, din când în când. Capricornul e cam opusul ei, însă cei doi funcționează perfect!

Femeia Capricorn iubește informația și speră ca, zilnic, să fie cea mai bună versiune a ei. Uneori poate fi prea entuziasmată de lucruri care se dovedesc a nu fi bune pentru ea. Cu un Capricorn lângă ea, aceasta trebuie să învețe să vadă lucrurile din mai multe perspective.

Vărsător & Pești

Nativele Vărsător sunt femei extrem de deschise, mereu căutând să afle lucruri noi despre propria persoană. Uneori poate fi cu mii de pași înaintea celor din jurul ei, de aceea, un bărbat Pești este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, pentru că acesta îi va înțelege spiritul liber și dorința continuă de evoluție.

Femeia Pești e de multe ori zăpăcită, având capul în nori și de aceea dă senzația că nu este complet dedicată partenerului. Cu toate acestea, nativii Vărsător și Pești au conversații profunde, pe care cei din jurul lor nu le înțeleg, vibrând mereu la un nivel diferit. Împreună, aceștia sunt cei care întotdeauna rezonează unul cu celălalt.

Citește și:
Zodiile care se vor căsători la o vârstă fragedă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video