Cele 6 zodii care nu își îndeplinesc promisiunile

De cele mai multe ori avem extrem de multă încredere în persoanele din jurul nostru, însă, uneori, acestea ne pot dezamăgi prin faptul că nu își respectă promisiunile.

Cele 6 zodii care nu își îndeplinesc promisiunile

Când vine vorba de încredere, mai ales în persoanele dragi, ea se câștigă extrem de ușor, dar se și poate pierde la fel de ușor.

Atunci când o persoană face o promisiune, ne punem toată încrederea în ea și ne așteptăm să o ducă la bun sfârșit, dar, se poate întâmpla ca persoana respectivă să ne dezamăgească. Iar în momentul acela, te gândești dacă să mai ai vreodată încrederea în ea sau nu. Chiar dacă pot interveni anumite lucruri care nu țin neapărat de tine și nu îți mai poți îndeplini promisiunea, cel mai bine ar fi să spui adevărul și să eviți ca oamenii din jur să te privească drept o persoană de neîncredere.

Astfel, iată care sunt cele 6 zodii care nu reușesc să își ducă la bun sfârșit promisiunile:

1. Gemeni

Atunci când femeia Gemeni își propune ceva, ea va face orice îi stă în putință pentru a obține acel lucru. Însă, cu toate acestea, uneori se poate simți copleșită, iar astfel, va ajunge în situația în care să nu își îndeplinească promisinile. Îi este teamă să nu îi dezamăgească pe cei din jur și îi e greu să se concentreze pe un singur obiectiv.

2. Vărsător

Femeia Vărsător reușește cu foarte mare ușurință să îi manipuleze pe cei dragi. Chiar dacă nu conștientizează acest lucru, va face și anumite promisiuni fără a avea intenția de a le îndeplini. În unele momente se poate simți presată de anumite circumstanțe, însă nici în acele cazuri nu își va ține promisiunile.

3. Balanță

Femeia Balanță își dorește ca toate persoanele din jurul ei să fie fericite, iar din acest motiv își va asuma anumite promisiuni, chiar dacă îi poate fi greu să le țină. Cu toate că știe că este mai bine să fie sinceră și să spună dacă nu poate face un anumit lucru, îi e frică să nu dezamăgească.

4. Pești

Femeile Pești își oferă ajutorul oricând este nevoie. Ele nu știu când anume să spună nu și au tendința de a crede că le pot rezolva pe toate și că reușesc să își îndeplinească promisiunile. Sunt extrem de visătoare, dar ar trebui să își dea seama că, uneori, e mai bine să faci un pas înapoi și să lași persoanele pricepute să acționeze în locul tău.

5. Săgetător

Femeia Săgetător se concentrează prea mult pe propriile nevoi, iar astfel îi va fi greu să își țină promisiunile. Ceea ce ar trebui să facă este să mai acorde atenție și la ceea ce își doresc persoanele din jurul ei.

6. Berbec

Femeia Berbec își dorește să își țină promisiunile pe care le face, dar în cele din urmă ajunge să se simtă copleșită de presiunea care se află asupra ei. Își va asuma anumite promisiuni, fără să se gândească înainte cât de greu îi poate fi să le îndeplinească. Așadar, nu ar trebui să îți prea multă încredere în ea.

Citește și:
Care sunt defectele tale, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie