Cele 5 zodii care sunt indisponibile din punct de vedere emoțional

Dacă ți-a fost greu până acum să ai o legătură profundă cu o persoană, ar putea fi din cauza faptului că este indisponibilă emoțional.

Cele 5 zodii care sunt indisponibile din punct de vedere emoțional

Fie că vorbim de o relație de prietenie sau una amoroasă, unele persoane sunt indisponibile emoțional, ceea ce înseamnă că le este destul de greu să se atașeze de o persoană. Și totuși, cum ar trebui să îți dai seama că o persoană este așa?

Ei bine, un prim semn ar fi faptul că o persoană indisponibilă emoțional caută să obțină anumite beneficii de la o relație și nu investește timp sau sentimente pentru ca relația respectivă să funcționeze. În plus, încearcă să își ascundă pe cât posibil această indisponibiltate emoțională, deși persoanele din jur își pot da seama cu ușurință de asta.

Iată care sunt cele 5 zodii indisponibile din punct de vedere emoțional:

1. Scorpion

Femeia Scorpion este cunoscută pentru modul profund în care privește lucrurile. Ea este plină de mister și foarte greu își dezvăluie latura vulnerabilă. Din acest motiv, poate fi destul de complicat să ai o conexiune cu ea, fiind mereu indisponibilă emoțional. Ceea ce apreciază ea la o persoană este sinceritatea și va reuși să se deschidă în fața cuiva doar după o anumită perioadă, când capătă încredere. 

2. Taur

Femeia Taur este extrem de încăpățânată. De foarte multe ori, părerile ei sunt complet diferite față de ale celorlalți și preferă să nu și le exprime deoarece pe de o parte știe că are dreptate, dar nici nu ar vrea să fie judecată. Ar trebuie să fie dispusă la anumite compromisuri și să facă eforturi pentru a-i înțelege și pe cei din jurul ei.

3. Vărsător

Femeia Vărsător are planuri de viitor extrem de mari, iar uneori se poate lăsa purtată de val, ceea ce pentru unii acest lucru poate însemna că este o persoană care se poate detașa ușor. Este destul de dificil să ai o conexiune cu ea deoarece este imprevizibilă și niciodată nu poți să fii sigur de sentimentele ei. 

4. Leu

Femeia Leu este destul de reticentă cu privire la cei din jur, iar astfel îi este foarte greu să se deschidă și să vorbească sincer despre sentimentele ei. Din cauza faptului că nu își arată latura vulnerabilă, poate ajunge în punctul în care să se simtă copleșită de intensitatea emoțiilor ei. Chiar dacă pare că este mereu în centrul atenției, are nevoie să petreacă și timp singură. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

5. Capricorn

În cazul în care nu ți-ai dat seama până acum, femeia Capricorn nu se lasă ghidată de sentimentele ei, ceea ce o face indisponibilă emoțional. Pentru ea, faptele contează mult mai mult. Însă, uneori, ar trebui să ne luăm și după emoțiile noastre deoarece în unele situații ne pot ajuta.

Citește și:
Cum să ai o relație sănătoasă cu partenerul tău, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video