Cele 3 zodii care îți vor frânge inima

Au un mod fermecător de a te face să te îndrăgostești de ei, dar pot fi atât de aspri și duri încât îți vor frânge inima atunci când ei nu mai simt nicio scânteie între voi.

Cele 3 zodii care îți vor frânge inima

Fie că este vorba despre lipsa de răbdare, încredere sau angajament, unele persoane pur și simplu frâng inimile tuturor celor care le ies în cale. Nu este vorba despre faptul că aceștia nu ar avea sentimente, ci despre propriile lor slăbiciuni, insecurități și așteptări.

Acestea sunt cele 3 zodii la care trebuie să fii atentă, altfel ai putea fi chiar tu următoarea lor victimă. De cele mai multe ori nu au intenții rele, însă pur și simplu personalitatea lor îi rănește adesea pe cei din jur.

1. Leu

Siguranța de sine și energia acestei zodii îi determină automat pe cei din jur să se învârtă în jurul acestui nativ, așa că nu va fi dificil pentru aceștia să își găsească tot timpul o nouă relație. Problema este că de cele mai multe ori aceștia sunt egoiști, punând întotdeauna interesele lor pe primul plan.

Se plictisesc repede, și nu se deranjează să readucă la viață o veche relație, considerând mai la îndemână să renunțe și să înceapă alta.

2. Săgetător

Nativul Săgetător are de cele mai multe ori intenții lăudabile, însă cu toate acestea este capabil să frângă inima cuiva într-un minut.

Aceștia au obiceiul de a promite mai mult decât sunt capabili să ofere, iar acest obicei duce de cele mai multe ori la certuri și dezamăgiri, determinate de așteptări prea mari.

De asemenea, acestora le vine greu să se concentreze asupra rezolvării problemelor de cuplu, așa că pur și simplu aleg de multe ori să întindă o relație disfuncțională, iar la final se lasă cu o inimă frântă… și anume a ta.

3. Capricorn

Capricornii iau lucrurile foarte în serios. Aceasta devine însă o problemă atunci când încep să se îndepărteze de tine la primul semn al unui conflict.

Nativii acestei zodii sunt pesimiști când vine vorba de relații, astfel că sunt predispuși să pună punct prematur, presupunând că de la un anumit punct lucrurile nu pot decât să degenereze. Simțul practic al acestora este de cele mai multe ori extrem de util, însă nu și în cazurile în care acesta îi determină să fie neiertători cu greșelile celor din jur.

Citește și:
Topul celor mai puțin geloase zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie