Ce fac bine și ce fac greșit zodiile, atunci când sunt într-o relație

Unii oameni sunt buni la a da sfaturi, iar alții au nevoie disperată de ele. Uneori o persoană poate să simtă că le-a văzut pe toate și îi poate ajuta pe ceilalți. Totuși, când vine vorba de dragoste există lucruri bune și lucruri rele pe care toți le facem.

Ce fac bine și ce fac greșit zodiile, atunci când sunt într-o relație

Prima parte în fixarea unei probleme este să ne dăm seama că aceasta există. Dar important este să știm și cele mai bune lucruri pe care le facem.

Ce fac Peștii greșit? Dezgroapă trecutul

Poate nu ești extrem de mândră de acest lucru, însă mereu te regăsești făcându-l iar și iar. Este timpul să te oprești din a căuta toate greșelile pe care partenerul le-a făcut în trecut. Adevărul este că fiecare om a făcut ceva de care nu este mândru, chiar și tu ai trecut prin asta. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca partenerul tău să încerce să îți caute prin trecut! Unele lucruri trebuie pur și simplu să rămână îngropate.

Ce fac Peștii bine? Aleg foarte înțelept bătăliile pe care doresc să le poarte

În loc să te cerți pentru orice mică greșeală făcută de partenerul tău, știi să alegi momentele în care ar trebui să aveți o discuție cu privire la ce vă deranjează. Acest lucru îl face pe partenerul tău să știe că, atunci când ești supărată, clar s-a întâmplat ceva important.

Ce fac Vărsătorii greșit? Distrug încrederea

Ești obișnuită să ți se ofere toată atenția, și te găsești mereu dominând anumite situații. Partenerul tău nu apreciază criticile tale constante pentru a-l aduce la același nivel cu tine. Poate este timpul pentru puțină înțelegere din partea ta atunci când vine vorba de sentimentele partenerului. Nu toată lumea o să aibă succesul tău, iar cuvintele rele pot distruge încrederea tuturor.

Ce fac Vărsătorii bine? Sunt realiști

Chiar dacă încerci să ai mereu succes, ești foarte realistă. Când toată lumea încearcă să facă lucruri imposibile, tu știi ce poți obține și ce nu. Îți cunoști slăbiciunile și punctele forte și nu o să te pui niciodată într-o situație pe care nu o poți duce la capăt.

Ce fac Leii greșit? Nu își țin promisiunile

Ești atât de obișnuită cu singurătatea încât o relație pare teritoriu necunoscut. Ești obișnuită să obții tot ce vrei, chiar dacă te folosești de manipulare și minciuni. O relație sănătoasă este bazată pe adevăr, iar ultimul lucru pe care ți-l dorești este să construiești un cuplu pe minciuni. Încearcă să arăți lumii cine ești cu adevărat.

Ce fac Leii bine? Oferă spațiu

Chiar dacă ești foarte îndrăgostită de cineva, întelegi importanța timpului petrecut separat. Acest lucru îți dă spațiu pentru a analiza unde merge relația ta și ce îți dorești pe viitor de la partener. Cuplul tău poate deveni mult mai puternic când petreceți timp departe unul de celălalt.

Ce fac Racii greșit? Încearcă să schimbe oamenii

Încearcă să fii mai realistă, standardele tale uneori sunt mult prea sus. Nu îți dorești să te găsești încercând să îți schimbi partenerul constant. Nu poți să îți dorești o persoană și apoi să încerci să o schimbi, ar trebui să o iubești necondiționat pentru cine este.

Ce fac Racii bine? Își motivează partenerul

Știi ce vrei și ce trebuie să faci pentru a obține acel lucru. Ești mereu dispusă să îți motivezi partenerul pentru a-l ajuta să ajungă la ceea ce își dorește. Energia vibrantă pe care o oferi îți va face relația puternică. Tu înțelegi cel mai bine că o relație necesită muncă și nu te dai niciodată bătută.

Ce fac Balanțele greșit? Sunt mult prea geloase

Este timpul să îți controlezi gelozia. Este adevărat că gelozia îi arată partenerului faptul că ții la el, dar a ta uneori depășește limitele. Încearcă să îți dai seama de ce te comporți așa și luptă-te cu propriile insecurități.

Ce fac Balanțele bine? Oferă siguranță

Iubirea ta este necondiționată și ești mereu acolo atunci când partenerul tău are nevoie de suport emoțional. Ai face orice pentru a-ți ajuta jumătatea, iar atitudinea aceasta îi oferă partenerului tău sentimentul de a fi cel mai important om pentru tine.

Ce fac Berbecii greșit? Sunt manipulatori

Deși nu ești foarte mândră de acest lucru, înțelegi că a fi manipulatoare face parte din personalitatea ta. Crezi constant că partenerul tău are mai multă putere în relație. Trebuie să înțelegi că acest tip de comportament este complet nesănătos și îți poate distruge relația.

Ce fac Berbecii bine? Oferă transparență

Niciodată nu o să îți minți partenerul. Înțelegi faptul că o relație este bazată pe onestitate, așa că te asiguri că mereu ești ca o carte deschisă pentru partener. Principiul tău este: Dacă nu spunem adevărul, atunci de ce am mai forma un cuplu?

Ce fac Capricornii greșit? Se așteaptă ca partenerul să fie mereu acolo pentru ei

Ești obișnuită să fii în centrul atenției mereu, așa că, atunci când alegi să fii într-o relație, te aștepți ca partenerul să rămână lângă tine orice s-ar întâmpla. Totuși, uneori uiți să îi oferi partenerului dragostea și afecțiunea pe care o merită. Nu te poți aștepta ca jumătatea ta să facă totul pentru tine fără a aștepta ceva în schimb. Nu uita niciodată să îți arăți dragostea.

Ce fac Capricornii bine? Sar mereu în ajutor

Deși nu îți arăți mereu aprecierea, îți adori partenerul pentru cine este cu adevărat și o să îl ajuți mereu atunci când are nevoie. Încearcă să faci gesturi romantice mai des, așa jumătatea ta știe că dragostea ta a rămas aceeași!

Ce fac Fecioarele greșit? Ignoră problemele critice

Ești obișnuită să ignori lucrurile ce te stresează. Îți închipui că, dacă nu bagi în seamă un lucru, acesta va dispărea. Este timpul să găsești soluții fără a fugi. Este intimidant uneori să soluționezi conflictele, dar numai așa relația ta va putea face câțiva pași în față.

Ce fac Fecioarele bine? Înțeleg că o relație este bazată pe efort

Dorești mereu să ajungi la un punct comun cu partenerul, chiar dacă uneori tu ai dreptate. Pentru tine, o relație trebuie să fie bazată pe efortul ce vine din partea ambilor parteneri.

Ce fac Gemenii greșit? Poartă o mască

Deși urăști acest clișeu, poate ești de acord cu faptul că într-o relație încerci să te ascunzi. Încerci să oferi versiunea ta cea mai bună, crezând că asta este cheia pentru a primi dragoste. Partenerul tău își va da seama într-un final de faptul că nu ești complet onestă, iar asta îți va cauza mult mai multe probleme.

Ce fac Gemenii bine? Sunt foarte pozitivi

Chiar dacă relația ta nu este perfectă, acest lucru nu te sperie. Știi că mereu trebuie să ai o atitudine pozitivă pentru a trece peste probleme. Mereu te concentrezi pe momentele frumoase petrecute într-o relație și înfrunți problemele din cuplu cu multă pozitivitate.

Ce fac Taurii greșit? Nu își asumă greșelile

Ești extrem de obișnuită cu singurătatea și cu propriile gânduri, dar uneori ai nevoie și de o altă opinie pentru a vedea dacă mergi pe drumul bun. Este timpul să accepți că nu ai dreptate mereu, încearcă să înțelegi opinia partenerului pentru a avea în continuare o relație sănătoasă.

Ce fac Taurii bine? Iartă și uită

Un Taur va trece peste sentimentele negative, iar dacă partenerul face o greșeală, ești dispusă să ierți și să uiți. Dacă te stresezi în legătură cu o situație generată de partenerul tău, atunci încearcă să depui puțin efort pentru a reuși să treci peste. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să pretinzi că totul merge bine atunci când simți opusul. Discută problemele cu partenerul tău.

Ce fac Scorpionii greșit? Vor să controleze totul

Ești obișnuită să deții mereu controlul situațiilor. Deși partenerul te poate lăsa să deții puterea în relație, nu este tocmai sănătos. Oprește-te din a încerca să îți schimbi relația și oferă-i jumătății tale puțină încredere. Normal, este puțin intimidant să depinzi de cineva, însă dacă vei încerca mereu să controlezi totul îți vei pune pe fugă partenerul.

Ce fac Scorpionii bine? Știu să facă compromisuri

Îți dorești ca tu și partenerul tău să fiți la același nivel atunci când vă rezolvați problemele. Niciunul nu vă doriți să vă stăpâniți dorințele unul altuia, deci mereu o să încercați să treceți peste momentele critice împreună.

Ce fac Săgetătorii greșit? Ignoră viitorul

Ești obișnuită să trăiești momentul fără a te gândi la viitor. Dacă nu iei în calcul partenerul în planurile de viitor, atunci probabil că nu crezi că relația este destul de serioasă. Îți dorești să rămâi mult timp cu această persoană sau nu? Ia-ți puțin timp singură pentru a te gândi la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Ce fac Săgetătorii bine? Își împărtășesc dragostea

Nu îți este teamă să fii vulnerabilă și să îi arăți partenerului sentimentele tale adevărate. Ba chiar ești gata să îți mărturisești dragostea către toată lumea. Partenerul tău adoră toată atenția oferită. Chiar dacă nu te gândești la viitor, măcar îi oferi toată adorația ta în prezent.

Citește și:
Ce te sperie cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia ta

Text: Iulia Statie
Foto: PR

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie