Ce te sperie cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia ta

Cu toate visăm la relația perfectă și la felul în care vom îmbătrâni alături de partenerul nostru. Însă, ai fi surprinsă să afli faptul că nu toate putem avea o astfel de relație din cauza fricilor care pot interveni pe parcurs din mai multe motive. Și cu toate acestea, fricile pe care le avem ne împiedică să ne găsim dragostea adevărată.

Ce te sperie cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia ta

Fiecare dintre noi își manifestă în mod diferit fricile și felul în care reușește sau nu să le depășească. În acest context, astrologia vine în întâmpinarea ta și îți spune ce te sperie cu adevărat în ceea ce privește găsirea dragostei. Ce ar trebui de reținut de aici este faptul că nu ar trebui să te lași controlată de fricile tale și să fii conștientă că, într-o zi, îți vei găsi dragostea adevărată.

Așadar, iată de ce îți este teamă să te îndrăgostești, în funcție de zodia ta:

Berbec

Viața ta se împarte între muncă, hobby-uri, învățat și viață socială. Te-ai obișnuit să fii mereu activă și să îți găsești mereu câte o preocupare, fie că poate într-o zi te simți mai obosită sau că nu ai fi capabilă de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Din acest motiv, îți dorești o persoană care să fie la fel de activă precum ești tu și care să nu te determine să îți schimbi stilul de viață.

Taur

Chiar dacă ești mereu fericită când ești îndrăgostită, fiecare relație pe care o ai aduce după sine și anumite frici. Îți dorești extrem de mult să excelezi pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește viața personală. Iar, odată cu această dorință de a fi mereu mulțumită de lucrurile pe care le faci, îți este teamă de faptul că vei găsi o persoană care să te distragă de la aspirațiile pe care le ai.

Gemeni

Chiar dacă îți place ideea de a te întâlni cu cineva, în realitate nu ajungi să faci asta. Pentru tine, a devenit ușor copleșitor să te gândești la o relație, dar și să o ai. Din cauza faptului că te gândești mereu la asta și îți faci scenarii cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla, îți petreci tot timpul întrebându-te dacă este persoana potrivită pentru tine sau nu.

Rac

În cazul tău, nesiguranța te impiedică să ai o relație. Îți este teamă să te îndrăgostești deoarece ai impresia că nu poți ajunge să fii apreciată la adevărata valoare. În momentul în care intervin anumite probleme în relație, te întrebi dacă ești suficient de bună pentru persoana de lângă tine sau nu.

Leu

Ești genul de persoană care se implică cu toată ființa atunci când vine vorba de o relație. Dar, chiar și așa, partenerul pe care l-ai avut nu a reușit să aprecieze la tine acest fel de a fi și ai fost dezamăgită de câteva ori. Îți este teamă să mai închei o relație cu o altă persoană de care te-ai atașat și care nu ți-a oferit aceeași cantitate de afecțiune pe care și tu i-ai oferit-o.

Fecioară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ești mereu nesigură în legătură cu un nou partener. Atunci când cineva se arată interesat de tine, încerci să găsești toate informațiile și motivele pentru care el te place. Pe tine te sperie cel mai mult ideea că nu ajungi să fii într-atât de bună pentru partenerul tău.

Balanță

Îți dorești ca partenerul pe care îl ai și inclusiv relația voastră să fie perfectă. Știm că acest lucru nu se va întâmpla, însă din acest motiv ești și nehotărâtă cu privire la partenerul tău. Îți este frică de faptul că persoana pe care o ai alături nu este potrivită pentru tine. Iar astfel, ajungi să nici nu acorzi atât de multe șanse persoanelor cu care interacționezi.

Scorpion

De cele mai multe ori, îți pui încrederea în persoanele care nu merită și îți dorești ca acest lucru să nu se mai întâmple. Atunci când începi să ieși cu un bărbat și pare să se contureze o relație, începi să te gândești la toate motivele pentru care relațiile pe care le-ai avut în trecut nu au funcționat. Pentru tine, ideea de a fi trădată te sperie cel mai mult.

Săgetător

În mod clar, nu îți dorești o viață plictisitoare, iar acest lucru te face să îți cauți mereu activități. Pe cât de mult îți dorești să te îndrăgosteși, pe atât de mult vrei ca relația pe care o ai să nu te dezamăgească. Îți este teamă că nu vei mai fi liberă și nu vei mai putea avea aceleași hobby-uri ca înainte dacă vei avea o relație.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt extrem de puternice, iar deseori poți ajunge să crezi că sunt de piatră. Îți este teamă să îți arăți latura vulnerabilă față de persoana cu care ești. Firea ta pragmatică și mereu atentă la fiecare pas pe care îl faci nu îți dă voie să fii așa cum îți dorești cu partenerul tău. Teama ta în găsirea dragostei constă în a te afla în afara zonei de confort și a-ți arăta slăbiciunile.

Vărsător

De cele mai multe ori, oamenii nu înțeleg felul tău de a fi, iar din acest motiv ajungi să fii rănită și dezamăgită. Inima ta a fost rănită cu fiecare ocazie, astfel ai ajuns să te întrebi dacă te vei mai îndrăgosti vreodată sau nu. Pentru tine, teama care te apasă cel mai mult în găsirea dragostei constă în faptul că nu vei ajunge să cunoști o persoană care să fie alături de tine, indiferent de situație.

Pești

În mod clar, îți petreci foarte mult timp imaginându-ți relația perfectă. Este posibil să fii și dezamăgită de acest lucru din cauza persoanelor care te-au rănit în trecut. Un lucru este sigur, nicio relație nu seamănă cu cealaltă. Îți este teamă că relația pe care o ai nu va fi precum ți-ai imaginat de atâtea ori.

Citește și:
Cele 5 zodii care își vor ierta partenerul, chiar dacă le-a fost infidel

Text: Iulia Braslasu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie