Cât și de ce minte fiecare zodie

Minciuna are picioare scurte, iar dacă știi la ce să te aștepți din partea nativilor din fiecare zodie, adevărul va ieși mereu la suprafață!

Cât și de ce minte fiecare zodie

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor minți spre binele tău, sau cel puțin așa cred ei. Nu le place să mintă, dar le displace şi mai mult să-i rănească pe cei din jur spunând adevărul pur. Mint doar pentru a salva aparenţele, iar uneori o fac involuntar.

Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta speră ei. Când un Scorpion minte este doar pentru a le arăta prietenilor sau familiei că poate să-și păstreze cuvântul și să fie acolo pentru ei. Este modul nativilor din zodia Scorpion de a arăta că sunt de încredere.

Săgetător

Nicio zodie nu are o reputaţie mai bună, când vine vorba de sinceritate. Fiind o fire tăcută şi destul de serioasă, nativul Săgetător se pune rareori în situaţii complicate sau în care ar trebui să mintă. Acești nativi vor să fie populari și plăcuți de toată lumea, vor ca oamenii să-i placă exact pentru ce sunt și nimic mai mult. Din acest motiv, evită chiar și cele mai mici minciuni.

Capricorn

Capricornul se pricepe de minune la absolut orice, dacă are intenții serioase în acea directie, chiar și atunci când este vorba de minciuni. Cu seriozitatea și rigurozitatea specifică, Capricornul reusește să îi ducă pe mulți cu zahărelul. Nativul Capricorn vrea mereu să se simtă puternic și de succes și, uneori, minciuna este singura modalitate prin care știe cum să facă acest lucru. Din fericire, Capricornii nu se folosesc des de acest talent' şi nu spun minciuni decât atunci când e neapărat nevoie.

Vărsător

Este imposibil pentru un Vărsător să spună, cu adevărat, o minciună. Principiile după care se ghidează sunt mult prea ferme şi idealurile mult prea mari pentru a se supune unor astfel de lucruri. Va minți atunci când crede că povestea pe care ți-o spune nu este destul de captivantă, deci, atunci când un Vărsător minte, face acest lucru doar pentru a părea unic sau superior. Ai grijă așadar, să nu crezi tot ce-ți spune un Varsător!

Pești

Nativilor Pesti, voi uneori simțiți că viața și situațiile pe care le creați în mintea voastră sunt mult mai incitante și mai ușor de manevrat decat cele din viața reală, de aceea vă place să visați atât de mult. În lumea viselor unui nativ din zodia Pești, orice se poate întâmpla și tu ești șeful tuturor. Prin urmare, atunci când un nativ din zodia Pești crede că spune adevărul, el spune adesea ceea ce pare adevărat doar în mintea lui.

Citește și:
Locurile în care trebuie să călătorești în 2018, în funcție de zodie

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie