Zodiile predispuse să te dezamăgească într-o relație amoroasă

Ar trebui să te aștepți ca aceste semne zodiacale să te dezamăgească într-o relație.

Zodiile predispuse să te dezamăgească într-o relație amoroasă

În funcție de felul în care te raportezi la o relație, vei avea diverse motive pentru care te vei simți dezamăgită de partenerul de cuplu. Important este să spui ceea ce te deranjează și să îți dai seama dacă mai merită să acorzi o șansă. Sunt unele semne zodiacale care, prin comportamentul pe care îl au, vor produce o astmosferă negativă în cuplu și tind să te dezamăgească.

Fecioară

Fără nicio urmă de îndoială, ți-ai dat seama până acum despre Fecioare că ele caută să aibă parte de performanțe în toate aspectele vieții, inclusiv în cel amoros. Iar asta se traduce prin faptul că își setează standarde nerealiste când vine vorba de un potențial partener de cuplu, ceea ce aduce multe nesiguranțe. Pe lângă asta, își pot critica foarte des persoanele alături de care formează un cuplu, chiar și pentru lucruri mărunte pentru care nu ar trebui să se certe sau să ceară explicații.

Rac

Racii acceptă greu faptul că pot greși într-o relație. Se așteaptă să aibă tot timpul dreptate, iar dacă nu se întâmplă asta, atitudinea lor se schimbă radical și devin distanți, chiar și față de partenerul de cuplu. Problemele dintr-o relație mai apar și din cauză că nu acordă suficient spațiu, iar acea persoană se simte sufocată de atenția venită din partea nativilor Raci. Trebuie să se obișnuiască cu gândul că fiecare trebuie să petreacă timp și cu propria persoană și că această distanță aduce și beneficii.

Berbec

Berbecii nu se lasă descoperiți cu ușurință, iar partenerii lor de cuplu trebuie să depună eforturi serioase pentru a-i cunoaște mai bine. Latura lor competitivă se reflectă într-o manieră sau alta și într-o relație, iar asta nu le va aduce prea multe lucruri pozitive. Atmosfera tensionată datorată acestui aspect nu le va conveni partenerilor și se vor gândi serios să pună punct relației. Nu ar trebui să-și dorească să fie câștigători în relație, ci să caute armonia.

Vărsător

Vărsătorilor nu le place deloc ideea de a urma sfaturile cuiva, nici măcar dacă acestea vin din partea partenerului de cuplu. Își pot dezamăgi persoana dragă cu această atitudine pentru că va simți că nu este importantă și că nu ține cont deloc de ceea ce are de spus. Acești nativi nu exprimă deschis încă de la început ceea ce vor de la o relație, iar starea de confuzie pe care o creează nu îi va ajuta deloc în consolidarea unei legături autentice cu o persoană.

Citește și:
Cele 5 zodii care doresc mereu atenție

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie