6 zodii care se feresc de implicarea emoțională

Oare te place sau vrea o relație? Este destul de greu să-ți dai seama, astfel că îi poți spune în multe feluri unui bărbat care nu e pregătit să-și asume un angajament.

6 zodii care se feresc de implicarea emoțională

Este adevărat că unora le este mai greu să-și exprime sentimentele și au nevoie de răbdare când vine vorba de a-și găsi o parteneră. Iată zodiile care au nevoie de mai mult timp înainte să facă un pas serios într-o relație:

1. Balanță

Stilul Balanței gata să flirteze oricând îl face să-și păstreze cu greu ascunse cuceririle pe care le face. Pentru a complica lucrurile, poate fi foarte sensibil și concentrate să-I mulțumească pe ceilalți, astfel încât ar face orice doar să nu refuze o altă femeie care îl place.

Însă nu toți bărbații Balanță au tendința de a înșela. Au două extreme: fie sunt total în favoarea monogamiei, fie împotriva ei. Te poți aștepta să aibă o mare nevoie să fie mereu în centrul atenției. Balanțele sunt recunoscute pentru faptul că vor să fie mereu conectate la tot ceea ce se întâmplă și nu pot rata nimic!

2. Vărsător

Bărbații Vărsător au setată în minte imaginea relației ideale. Nu mai este nevoie să spunem că e complet ireală această imagine. Au propriile idei legate de cum ar arăta relația perfectă. Pot deveni chiar distanți, așa că nu insista cu discuțiile legate de căsătorie. Sunt destul de inconfotabili când vine vorba să discute despre sentimentele lor.

Au tendința de a experimenta destul de mult atunci când vine vorba de relații. Mergeți la un restaurant unde niciunul dintre voi nu a mai fost sau vorbiți lucruri interesante sau spirituale. Este o persoană destul de inteligentă, așa că va vrea să-i seduci minte înainte să se simtă confortabil cu tine. Încearcă să nu impui foarte multe reguli la începutul relației. Dacă devine plictisit sau se simte prea restriciv, va vrea să scape din acea relație.

3. Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste din fire, iar standardele lor sunt foarte înalte. Din păcate, asta înseamnă că te vor judeca mereu, pe baza standardelor pe care le au. Fecioarele apreciază curățenia impecabilă și organizarea.

Este puțin probabil ca un bărbat în zodia Fecioară să te înșele, însă te poți trezi într-o relație destul de rigidă dacă nu ești dispusă să-i satisfaci dorințele și nevoile. Sunt foarte meticuloși în legătură cu ce consideră ei că este corect și greșit și vor prefera să le respecți așteptările.

4. Berbec

Berbecii au un spirit de pioner atât în dormitor, cât și în afara lui. Așteaptă de la partenera lor să-i țină mereu distrați cu experiențe pline de viață. De asemenea, vor ca partenera lor să fie fidelă. Însă, din păcate, acesta este semnul că au tendința de a te înșela. Totul depinde de maturitatea lor, vor fi pregătiți pentru apropierea față de cineva doar în cadrul unei relații serioase. Doar un partener de încredere îi va face pe Berbeci să fie fericiți, mai ales într-o relație de lungă durată.

5. Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și dedicați. Nu ar trebui să te îngrijorezi că te va înșela pentru că nu este cazul. Însă, dacă vede vreun semn de infidelitate, fii pregătită pentru o răzbunare din partea lui.

Un bărbat Scorpion poate fi posesiv și dominant. Deși, poate trece ceva timp până când îți vor arăta adevărata lor față. Au un stil foarte dramatic, iar dacă nu ești interesată de puțină dramă în viața ta, te vei întreba destul de des când va fi momentul să te desparți de el.

6. Gemeni

Gemenii sunt parteneri loiali care iubesc destul de profund, însă nu mereu își vor exprima sentimentele așa cum trebuie. Nu este o surpriză faptul că dintr-o dată sunt foarte îndrăgostiți, iar apoi foarte distanți față de persoana iubită. Eforturile lor creative se schimbă foarte repede, așa cum își poate schimba și felul de a gândi. Dacă nu ești genul de persoană care să treacă repede peste și să îți ierți partenerul, atunci poate fi destul de dificil să faci ca relația să meargă.

Citește și:
5 zodii care sunt foarte pasionale în relația de cuplu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie