6 zodii care preferă să își ascundă emoțiile

Astrologia poate fi un indicator foarte bun când vine vorba despre modul în care reușim sau nu să ne exprimăm sentimentele.

6 zodii care preferă să își ascundă emoțiile

Nu toată lumea este deschisă să le arate celor din jur și latura vulnerabilă. Unii nu se simt deloc confortabil să vorbească despre emoțiile lor, fie ele pozitive sau negative. Printre motivele des întâlnite se numără teama sau prejudecata greșită primită din partea celorlalți. 

Însă, chiar dacă nu verbalizăm ceea ce simțim, tot o facem – iar aici ne poate ajuta și limbajul nonverbal. Adevărul este că exprimarea sentimentelor, oricât de intense ar fi ele, contribuie la bunăstarea noastră. Iată 6 zodii care își ascund emoțiile:

1. Vărsător

Nativii Vărsător sunt recunoscuți pentru faptul că se simt extrem de inconfortabil să își exprime sentimentele. Nu le place să vorbească despre asta deschis și preferă să și le ascundă. Un mod eficient de a afla ceea ce simt este să te uiți cu atenție la limbajul nonverbal. Chiar dacă nu vei avea niciodată o discuție sinceră despre sentimentele lor, acest tip de comunicare poate veni în ajutorul tău.

2. Taur

Taurii își exprimă în mod direct sentimentele atunci când simt că au încredere în persoana în fața căreia se deschid, însă este foarte greu să le câștigi încrederea. Tind să își ascundă emoțiile doarece consideră că în felul acesta nimeni nu le va folosi vulnerabilitatea împotriva lor. În ciuda acestui aspect, sunt foarte empatici față de alte persoane care sunt mult mai deschise în comparație cu ei.

3. Fecioară

Principala problemă a nativilor Fecioară când vine vorba de exprimarea emoțiilor o reprezintă ieșirea din zona de confort. Au foarte mare încredere în valorile proprii și le este teamă să experimenteze. Consideră că nimeni nu le poate înțelege felul de a gândi și nu văd rostul în a vorbi despre sentimentele lor.

4. Capricorn

Capricornii se feresc foarte mult de implicarea emoțională. Nu vorbesc despre ceea ce simt pentru că au tendința de a se preocupa de alte lucruri, cum ar fi cariera. Însă, există și anume contexte în care vulnerabilitatea lor iese la iveală, chiar dacă nu își doresc acest lucru în mod neapărat.

5. Balanță

Cei din jur au impresia că Balanțele pot fi lipsite de emoții, însă adevărul este că își ascund cu foarte mare ușurință sentimentele. Nu vor să fie în centrul atenției sau să rănească pe cineva cu ceea ce simt. Cu toate astea, sunt și momente în care răbufnesc, iar atunci vor vorbi despre tot ceea ce le apasă emoțional.

6. Scorpion

Scorpionii își doresc să dețină controlul în orice situație, dar atunci când sentimentele lor sunt extrem de intense, lucrurile nu se întâmplă așa cum au plănuit. Preferă să își păstreze calmul în contexte sociale și să se descarce în intimitatea casei lor, alături de o persoană în care au foarte mare încredere, eventual partenerul de viață. 

Citește și:
Lucruri pe care trebuie să le știi dacă iubitul tău este Gemeni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie