6 cupluri de zodii incompatibile care nu ar trebui să aibă o relație

Dacă alegi să te uiți puțin și peste ceea ce îți dezvăluie astrele, poți evita să ai parte de o suferință din dragoste.

6 cupluri de zodii incompatibile care nu ar trebui să aibă o relație

Cu siguranță ai trecut prin asta sau chiar ai auzit de exemple de persoane care nu s-au potrivit deloc la început cu partenerii lor, însă, ulterior, relația lor a evoluat și a devenit una solidă și minunată. În aceeași măsură, există și situații în care o relație dintre doi oameni nu are nici măcar cea mai mică șansă să funcționeze.

Există câteva semne zodiacale incompatibile care nu ar trebui să aibă niciodată o relație. Dacă te-am făcut curioasă și vrei să descoperi care sunt acele perechi de zodii predispuse la o astfel de legătură care, în mod inevitabil, se va destrăma la un moment dat, citește mai jos:

1. Berbec și Rac

Berbecii sunt adepții romantismului și se îndrăgostesc foarte repede de cineva și transmit acest lucru prin fiecare gest. Însă, în ceea ce îi privește pe Raci, care sunt sentimentali, au nevoie de timpul lor pentru a-și da seama dacă pot avea încredere într-o persoană. Tocmai din acest motiv, până când se simt suficient de siguri astfel încât să se implice într-o relație amoroasă, nativii Berbec deja au presupus că persoanele născute în zodia Rac nu sunt atât de interesate și decid să meargă mai departe.

2. Gemeni și Scorpion

Despre Gemeni putem spune că au o minte deschisă și își asumă cu ușurință riscuri, ceea ce îi poate speria pe Scorpioni, care preferă să dețină controlul și trebuie să știe în permanență unde este partenerul. Nativii Scorpion sunt în căutarea unei relații serioase, de lungă durată, în timp ce Gemenii se plictisesc destul de repede lângă cineva și refuză un astfel de angajament.

CONȚINUT VIDEO ELLE

3. Capricorn și Săgetător

Capricornii au pus mereu viața profesională pe primul plan. Sunt ambițioși și perseverenți cu privire la lucrurile pe care și le doresc, ceea ce îi poate face partenerii de viață ideali. Pe de altă parte, nativii Săgetători sunt destul de schimbători și întotdeauna te poți aștepta la lucruri surprinzătoare din partea lor. Sunt de părere că pot cuceri pe oricine cu farmecul lor și că pot fi iertați ușor pentru greșeli, cu excepția Capricornilor.

4. Taur și Vărsător

Taurii caută stabilitate într-o relație de cuplu. Pentru Vărsători, acest lucru duce la monotonie și sunt șanse foarte mari să își înșele partenerul. Deși își propun să fie fideli, acest lucru nu se va întâmpla în cele din urmă. Au nevoie să aibă alături o persoană care să îi stimuleze intelectual. O relație dintre aceste două zodii e sortită eșecului.

5. Leu și Pești

Peștii au o sensibilitate ieșită din comun și sunt foarte empatici. În ceea ce îi privește pe Lei, ei nu se preocupă atât de mult de cei din jur și caută întotdeauna să le fie lor bine. O relație de cuplu dintre aceste două semne zodiacale va fi tensionată și nu de puține vor fi situațiile în care vor apărea și conflicte aprinse.

6. Fecioară și Balanță

În timp ce Fecioarele sunt ancorate în realitate, Balanțele sunt visătoare și își stabilesc standarde mult prea ridicate. Sunt optimiste în aproape toate aspectele vieții și tind să creadă că totul este posibil. Însă ceea ce este inspirațional pentru ele, pentru Fecioare se dovedește a fi contrariul, care preferă să vadă totul dintr-o lentilă pragmatică.

Citește și:
Femeile născute în aceste 5 zodii sunt adesea infidele

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video