5 zodii care nu au parte de pasiune în relație

Probabil că și tu te întrebi de ce nu mai simți pasiune în relația de cuplu. Ei bine, motivele sunt destul de multe, iar zodiile de mai jos ales să rămână în acea relație orice s-ar întâmpla.

5 zodii care nu au parte de pasiune în relație

Într-o relație pasiunea joacă un rol esențial deoarece prin acest mod reușești să ai o conexiune puternică alături de partenerul tău.

Cu toate acestea, se poate întâmpla ca în unele relații să nu simțim acea pasiune și totuși să alegem să rămânem lângă partener. Ei bine, de ce facem asta? Răspunsul are legătură cu zona noastră de confort și cu faptul că ne este frică să renunțăm la persoana pe care o avem lângă noi de teamă că nu vom mai găsi alta. Indiferent de motivul pentru faci asta, alege să rămâi într-o relație în care te simți iubită și apreciată.

Există mai multe voci care spun că o relație nu poate rezista fără pasiune. Însă, următoarele zodii ne vor demonstra contrariul deoarece acestea rămân și într-o relație în care nu au parte de pasiune.

1. Balanță

Femeii Balanță nu îi place să iasă din zona de confort, iar din acest motiv nu își dorește să experimenteze, ci mai degrabă să accepte alături de ea și parteneri care nu își arată afecțiunea față de ea sau nu sunt pasionali. Însă, acest lucru nu e valabil și în cazul în care e dezamăgită profund deoarece atunci ea se poate detașa emoțional extrem de ușor.

2. Pești

Femeia Pești se preocupă mereu de nevoile partenerului și nu își dorește să îi rănească sentimentele. Astfel, încearcă să ignore orice problemă care ar putea apărea într-o relație doar pentru a nu se simți singură. Chiar dacă uneori ar vrea să aibă parte de pasiune, va încerca să se orienteze către alte lucruri, cum ar fi arta.

3. Rac

Pentru femeia Rac, iubirea și familia sunt cele mai importante lucruri din viața ei. Iar din acest motiv ea va încerca să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a avea parte de dragoste, chiar dacă e vorba să accepte o relație în care simte că partenerul nu îi oferă atenție.

4. Fecioară

Știm deja că femeia Fecioară este perfecționistă, iar acest lucru se aplică și în ceea ce privește viața amoroasă. Dacă simte că între ea și partener nu există pasiune sau o legătură puternică, va încerca prin toate mijloacele să aibă relația pe care și-o dorește și va apela chiar și la terapia de cuplu.

5. Capricorn

Femeia Capricorn știe că într-o relație oamenii se pot schimba, însă îi e destul de greu să accepte asta. Chiar dacă simte că nu are un viitor alături de el, va accepta o astfel de relație deoarece pentru ea sunt importante alte lucruri într-o relație, cum ar fi încrederea și echilibrul.

Citește și:
4 zodii mature emoțional care sunt pregătite pentru o relație serioasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie