Sfaturi pentru a cumpăra mobila visată

Locuința este refugiul nostru după o zi stresantă la birou, motiv pentru care este important ca aceasta să fie amenajată exact așa cum ne place. 

Sfaturi pentru a cumpăra mobila visată

Și cum nu vom amenaja în fiecare zi casa, este important să facem de la început alegerile potrivite pentru a ne crea exact căminul potrivit pentru noi și pentru nevoile pe care le avem.

Astăzi ți-am pregătit câteva sfaturi utile pe care specialiștii în design interior le recomandă atunci când este vorba de amenajarea locuinței, indiferent de cât de mare sau de mică este aceasta.

Ia în calcul să alegi piese de mobilier care îți reflectă personalitatea

Atunci când alegem piesele de mobilă cu care ne vom amenaja locuința, este foarte important ca acestea să ne placă pur și simplu și să se încadreze în stilul cu care noi rezonăm. Înainte de a te gândi la ce obiecte ai nevoie, este necesar să îți stabilești propriul stil, întrucât doar așa nu numai că te vei simți bine ori de câte ori vei veni acasă, dar avei avea și un design unitar pentru toată casa. 

Decide așadar pe ce stil de amenajare vrei să mergi, clasic, modern, minimalist, și caută exact mobila care are astfel de linii de design.

Construiește întregul design pe baza unor piese statement

Pentru fiecare încăpere pe care vrei să o decorezi, alege câte o piesă care să fie reprezentanta și care să fie prima care iese în evidență. Un pat matrimonial confortabil în dormitor, tapițat și king size va primul care va atrage atenția. O canapea din materiale fine și într-o culoare vibrantă poate fi deveni foarte ușor vedeta livingului. Chiar și măsuța de cafea poate deveni o piesă statement dacă o alegi așa cum trebuie.

Îndreaptă-te mereu către mobilă de calitate

Dacă garderoba ne-o putem schimba de la un sezon la altul, mobila din casă va fi acolo mulți ani la rând. De aceea, pe lângă design, este important să iei în considerarea alegerea unor piese lucrate bine care să îți îndeplinească toate nevoile și care să fie rezistente în timp.

Producător de mobilă românească de 30 de ani, Lems nu face rabat de la calitatea pieselor pe care le produce. Nu numai că îți pune la dispoziție o gamă variată de mobilă cu care îți poți amenaja toată casa, de la canapele și biblioteci pentru living, până la paturi, șifoniere, comode, rafturi, polițe destinate dormitoarelor sau mobilă pentru bucătărie, dar aspectul acestora te vor cuceri din prima secundă. 

Alege ca mobila să fie nu doar frumoasă, ci și versatilă

Poți crea impresia unui spațiu mai generos dacă alegi mobilă lucrată inteligent și care beneficiază de spații extra de depozitare. De exemplu o canapea sau un pat cu ladă te vor salva de depozitarea unor lucruri voluminoase ca pături, pilote, prosoape sau lenjerii. Un șifonier compartimentat corect îți poate oferi posibilitatea de a-ți încăpea în sfârșit toată garderoba, iar un dulăpior sau niște rafturi îți pot fi de mare ajutor pentru a pune multe obiecte personale. Atunci când alegi mobilă, caută așadar acele piese care ocupând același spațiu din încăpere, te pot ajuta cu spații în plus de depozitare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration