(P) Nolia Shop – trucuri pentru frumusețea manichiurii tale

De cele mai multe ori, mâinile și unghiile sunt decisive în ceea ce privește părerea unor  persoane despre noi, în special cea a bărbaților. Aspectul și forma unghiilor ne caracterizează și spun despre noi dacă suntem îngrijite și dacă avem grijă de noi sau nu. 

(P) Nolia Shop – trucuri pentru frumusețea manichiurii tale

Pare ciudat, însă e adevărat. Atunci când o femeie dă mâna cu un bărbat, acesta se va uita inevitabil la mâinile ei. Dacă sunt îngrijite, cu siguranță va lăsa o impresie bună, iar acest lucru contează destul de mult. 

Dacă manichiura va fi una urâtă, cu oja sărită și unghiile tăiate neuniform, bărbatul va crede că ești o persoană neîngrijită și că nu ții cont de aspectul tău, motiv pentru care va evita să mai aibă contact cu acea femeie. 

Știm cu toții că, în general, bărbații au gusturi simple când vine vorba despre manichiura femeii. 

De ce trebuie să ții cont când dorești să îți faci manichiura

În primul rând, lungimea unghiei. Mulți preferă că femeia să aibă unghii medii sau mici, unghiile lungi nu sunt pe placul tuturor bărbaților. Pentru ei înseamnă indecență.

Un alt aspect important este culoarea ojei. În mod evident, culoarea roșie este cea care îi vor da pe spate, deoarece roșu pentru ei înseamnă feminitate și senzualitate. Culorile neutre sunt din nou preferate de către bărbați.

Forma unghiei este din nou importantă. Nu le vor place niciodată unghiile ascuțite pentru că pur și simplu ne vor caracteriza ca fiind niște vrăjitoare'.

Textura ojei și calitatea. Nu ne este prea comod ca la fiecare 2 zile să ne tot ștergem cu acetonă și să ne refacem  unghiile. Devine obositor. 

Putem apela însă la oje semipermanente și nu vom mai fi nevoite să facem acest lucru.

Când vine vorba despre aspectul unei manichiuri, nu contează doar unghiile în sine. Este irelevant dacă suntem date cu ojă, în timp ce cuticulele nu sunt tăiate. 

Îngrijirea unghiilor necesită timp și răbdare 

Timpul este prețios, este adevărat. După o zi încărcată la muncă, tot ce ne dorim seară este să ne relaxăm cu familia și să petrecem cât mai mult timp cu ei. Însă și aspectul nostru fizic este esențial. În acest context, poți apela la câteva trucuri pentru a-ți ușura munca. 

Ia-ți produse de calitate și timpul tău se va înjumătăți. Și ca să îți fie și mai ușor, comandă-ți de pe internet. La Nolia Shop ai parte de o gamă variată de produse unghii, cu care te poți delecta în orice moment.  

Calitatea stă la baza produselor de la Nolia Shop. Oferă-ți momentul tău de răsfăț și frumusețe cu niște produse vor face că manichiura ta să fie impecabilă. Datorită echipei cu experiență ce stă la baza Nolia Shop produsele sunt special selecționate pentru nevoia clientului, indiferent de dorința acestuia. 

Cu produsele de la Nolia economisești timp și bani și ai parte de calitate. Manichiura ta va fi exact cu ți-ai dorit. Așadar, lasă-te pe mâna experților, alegeți produsele speciale pentru ține și bucură-te de timpul rămas să îl petreci cu familia. 

Contact: orders@noliashop.com

Telefon: +40753504472. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty