(P) Cum sa-ti pregatesti tenul pentru expunerea la soare

(P) Cum sa-ti pregatesti tenul pentru expunerea la soare

Toate ne dorim o piele bronzata care sa arate bine atunci cand imbracam pantaloni scurti sau rochii decoltate, insa soarele nu este chiar cel mai bun prieten al pielii noastre. 

Pretul pe care pielea il 'plateste' pentru acea culoare aurie este destul de mare daca ne gandim la efectele adverse ale radiatiilor UV asupra ei. Imbatranire prematuramanifestata prin aparitia ridurilor, a telengiectaziilor(vinisoare rosii pe piele), pierderea elasticitatii si aparitia petelor pigmentare sunt principalele riscuri pe care ni le asumam atunci cand ne expunem la soare, mai ales fara protectie. 

Insa exista metode prin care ne putem bucura de razele soarelui, intr-un mod inteligent si minimizand toate aceste riscuri.

Hidratarea si exfolierea pielii

Pentru a pregati tenul de expunerea la soare trebuie sa ne asiguram ca ii oferim o exfoliere temeinica prin care sa eliminam toate celulele moarte de la suprafata pielii si o hidratare care sa suplineasca pierderile cauzate de radiatiile UV. 

Un tratament recomandat care sa ofere ambii pasi si nu numai este HydraCool – un sistem inovator care curata pielea, o exfoliaza si o hidrateaza. 

Protocolul de tratament implica 4 pasi:

  1. AquaB – un vacuum cu miscare spiralata care curata porii in pronfunzime si efectueaza extractii fara a leza tegumentul
  2. VibroX – un aplicator special care folosit impreuna cu o capsula declanseaza asupra pielii efectul Bohr, care regenereaza celulele. 
  3. Collagen + – un aplicator cu radiofrecventa care sporeste productia de colagen a pielii 
  4. UltraB – aplicator cu ultrasunete care este folosit impreuna cu un serum activator ale caror molecule sunt sparte in micro-molecule, ce patrund mult mai usor in piele si grabesc rezultatele. 

Tratamentul este recomandat nu numai inainte de expunerea la soare, ci si dupa, deoarece va elimina posibilele pete pigmetare aparute, dar va si ajuta celulele pielii sa se refaca. Fiind un tratament complet non-invaziv si nedureros, poate fi efectuat de catre oricine, indiferent de varsta sau sex. 

Tratamentul poate fi gasit in clinica Wow Esthetic, unde specialistii recomanda efectuarea lui o data pe luna. 

Nu uita de protectie!

Pe langa tratamentele de exfoliere si hidratare, pielea are nevoie de protectie atunci cand ne expunem la soare. Asadar, nu uitati sa aplicati pe ten o crema cu SPF50+ in fiecare dimineata si sa repetati aplicarea la fiecare doua ore pentru a va asigura ca va feriti pielea de posibilele efecte nocive ale soarelui. 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty