(P) Află care sunt considerate TOP 3 tipuri de baterii pentru baie

Pentru fiecare baie din casă este nevoie de câte cel puțîn o baterie. Tipurile de baterii pentru baie sunt tot mai diversificate pe zi ce trece, motiv pentru care dacă dorim să ținem pasul cu modă, ar trebui să urmărim din când în când cataloage și site-uri specializate, deoarece modelele noi apar destul de des.

(P) Află care sunt considerate TOP 3 tipuri de baterii pentru baie

De aceste baterii este nevoie peste tot, de la propria casă, la locul de muncă, până la școlile și căminele în care își petrec mare parte din timp copiii noștri. Pentru ca produsele pe care le folosim să nu își piardă din calități în timp, ideal este să facem din start alegeri înțelepte și să cântărim prețurile în funcție de cum se comportă materialele și instalațiile ce întră în produsul final în timp. În continuare, vă vom prezenta un top 3 al celor mai întâlnite și căutate baterii baie, țînând cont de toate locurile în care acestea sunt întâlnite. 

Baterii cu senzor

Bateriile cu senzor cu siguranță au câștigat piața din România în ultimii ani. Acestea se întâlnesc, de regulă, în instituții, acolo unde băile sunt folosite foarte des și de un număr mare de persoane. Acest tip de baterie promite o economie a consumului de apă. Bateria este lipsită de robinete, ele fiind în schimb activate de un senzor de mișcare. Astfel, în momentul în care mâinile sunt în rază acoperită de acest senzor apă va începe să curgă pentru o perioadă de timp prestabilită.

Aceste baterii baie sunt perfecte și în condițiile situației actuale; în momentul în care o persoană dorește să se spele pe mâini, nu este nevoie să atingă cu mâna bateria când aceasta trebuie pornită sau oprită, mai ales că nu se știe ce bacterii se pot afla pe acestea.

 Baterii cadă

Bateriile pentru cadă se aseamănă foarte mult cu bateriile pentru lavoar. Ce au acestea în plus este locul special în care se va monta dușul. Acest tip de baterie vine, în general, cu furtunul și capul de dus incluse, însă ele pot fi schimbate cu orice alt model de dus vă atrage mai mult; singurul lucru de care trebuie să vă asigurați este să gășiți un adaptor pentru prinderea noului furtun al dușului.

O gamă mult mai variată a bateriilor pentru baie se poate găsi în oferta baterii-lux.ro

Dacă sunteți în căutarea unor baterii bucatarie sau baie, va recomandăm baterii-lux.ro. Aici veți găsi zeci de produse de cea mai bună calitate, care se vor încadra perfect în orice locuință.

Tot specialiștii de la baterii-lux.ro vin în ajutorul dumneavoastră și cu alte produse pentru băi și bucătării, printre acestea întâlnindu-se și accesorii specifice celor două încăperi. Dacă nu găsiți pe site exact produsele pe care le-ați dori, vă sugerăm să contactați direct angajații, și cu siguranță aceștia vă vor ajuta cu un produs cu aceleași proprietăți, sau chiar vă vor face rost de produsul dorit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration