Q&A cu Maurice Munteanu – Episodul #3 (VIDEO)

Maurice te sfatuieste ce jeansi sa iti cumperi, daca te-ai plictisit de cei skinny sau boyfriend!

Q&A cu Maurice Munteanu – Episodul #3 (VIDEO)

Maurice Munteanu, Fashion Editor ELLE, te sfatuieste in legatura cu noile tipuri de jeansi, asta in cazul in care te-ai plictisit de cei clasici & boring.

 

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ioana, daca te-ai plictisit de jeansii skinny sau de jeansii boyfriend, sau de jeansii prea clasici, prea boring, iti recomand o chestie foarte foarte hot.
Poti sa mergi in orice magazin second-hand sau in orice butic vintage – its up to you – sa-ti iei o pereche de jeansi – de oriunde, de la Levis, de oriunde practic – pe care ii poti personaliza.
Gandeste-te la o pereche de jeansi inspirati din estetica muncitorului american din anii 40-50, practic asta a fost si zona de inspiratie a jeans-ului, care poate fi bootcut, care poate avea talia fie foarte inalta, fie extrem de cazuta, pentru ca asta se poarta sezonul acesta – talia fie inalta, inalta, fie joasa, joasa – si ii personalizezi.
N-am sa-ti spun sa faci ce faceam eu in liceu, adica ii frecam cu peria, cu piatra ponce, sau nu stiu ce, am sa-ti dau o varianta cumva mult mai simpatica, pe care deja un designer roman a facut-o, dar sunt convins ca poti face si tu asta. Daca esti cumva lenesa, sau daca ti se pare ca nu esti indemanantica, ii poti cumpara pe acestia.
Sa nu crezi ca nu ii poti purta si ziua, chiar daca au aceasta trena pe fiecare picior, din tul. Arata senzational si cu bascheti, dar si cu pantofi sau sandale cu tocul foarte inalt. Mie mi se pare ca cel mai, cel mai bine arata cu sandale si cu soseste sport. Aici vorbim realmente de un trend extrem, dar extrem de actual. Asadar, aceasta este sugestia mea pentru tine.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video