Alexandru Abagiu îți dezvăluie care sunt tendințele în materie de makeup în sezonul primăvară-vară

Vrei să știi ce culori nu trebuie să lipsească din paleta ta de machiaj în acest sezon? Ce texturi sunt în trend? Află de la Alexandru Abagiu, National Makeup Artist Lancôme, toate tendințele in materie de makeup pentru această primăvară.

Alexandru Abagiu îți dezvăluie care sunt tendințele în materie de makeup în sezonul primăvară-vară

Este deja al treilea an în care Lancôme vorbește despre tendințe și despre cele mai importante transformări din industrie. Astfel, la sfârșitul lunii am asistat la un workshop ținut de Alexandru Abagiu, National Makeup Artist Lancôme, care ne-a povestit pe îndelete care sunt direcțile pe care trebuie să le urmăm în materie de makeup în sezonul primăvară-vară 2019.

Prima veste bună este că toate barierele au fost înlăturate. Machiajul nu mai respectă o regulă în ceea ce privește structura, ci este vorba mai degrabă de o interpretare picturală, de aplicări lejere. Dacă până acum eram obișnuite ca în sezonul de primăvară-vară să regăsim printre produsele esențiale un bronzer sau un highlighter, acum tenul mat este în tendințe.

În ceea ce privește machiajul buzelor, alege culori saturate, de la nuanțe de bej, maro la burgundy și fuchsia. În acest sezon nu mai vorbim despre un machiaj realizat perfect, menit să ne ascundă defectele, ci din contra, se transformă într-un manifest al acceptării propriilor imperfecțiuni. Cu alte cuvinte, avem liber la creativitate!

Descoperă mai multe detalii în video-ul de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video