(P) Un păr puternic este mai ușor de aranjat cu noua formulă Pantene pentru un păr cu 100% mai puternic*! Recomandat de Elle!**

Poate că preferi părul drept sau vrei să ai cele mai frumoase și voluminoase bucle.. Însă orice ai alege, toate aceste coafuri se bazează pe un păr puternic și sănătos!

(P) Un păr puternic este mai ușor de aranjat cu noua formulă Pantene pentru un păr cu 100% mai puternic*! Recomandat de Elle!**

Păr lung sau scurt, cocuri, cozi, împletituri sau bucle lejere, oricare ar fi alegerea ta în materie de hairstyle, un păr puternic este cea mai importantă regulă pentru un look desăvârșit! Urmează pașii de mai jos și alege noua formulă Pantene Pro-V îmbogățită cu nutrienți, iar părul tău va arăta superb indiferent de coafura pe care o alegi, zi după zi.

1. Înainte de toate, trebuie să îți cunoști foarte bine părul, ca să știi ce produse i se potrivesc perfect. Noul Pantene Pro-V și a sa revoluționară combinație de nutrienți, lipide și antioxidanți spală părul în elementele atât de benefice pentru un păr cu 100% mai puternic* și mai frumos ca niciodată! Noul Pantene Pro-V este șamponul ideal pentru voi, cele în căutarea permanentă a unui păr fără cusur – este primul șampon care nu doar spală, ci aduce un aport de nutrienți în interiorul firului de păr, oferindu-i putere și strălucire chiar de la interior. Cu Pantene Pro-V și noua sa formulă, părul tău devine puternic, mătăsos și strălucitor chiar din timpul spălării, exact ce ți-ai dorit dintotdeauna și prima regulă pentru un păr mai frumos și mai ușor de aranjat, oricare ar fi coafura ta preferată!

2. Clătește-ți părul cu apă mai rece! Clătirea finală trebuie să fie întotdeauna cu apă rece pentru a provoca închiderea cuticulelor. Rezultatul: un păr mai strălucitor și mai mătăsos. Acestă tehnică ajută și la creșterea mai rapidă a părului.

3. Tunde vârfurile deteriorate! Pe măsură ce crește, părul devine mai sensibil, în special la vârfuri. O dată la două luni, tunde aceste vărfuri deteriorate și vei vedea imediat că părul arată și se simte mult mai sănătos. Acest lucru previne și ruperea firului de păr.

4. Îți hidratezi pielea, nu? La fel ca tenul, părul tău are și el nevoie de hidratare zilnică. Alege noul balsam Pantene Pro-V, care hrănește fără să îți încarce părul și îl lasă mătăsos și flexibil. Acesta va absorbi substanțele nutritive atât de benefice!

Laura Cosoi, brand ambasador Pantene, despre rutina ei de îngrijire pentru a avea un păr puternic și sănătos:

Sunt adepta stilului natural. Când mă aranjez singură, prefer coafurile ușor de realizat, dar care să mi se potrivească tipului de păr și care să îmi încadreze frumos fața. Trebuie să recunosc… iubesc buclele voluminoase care se revarsă pe umeri, dar aceasta este o coafură pe care o adopt mai mult la evenimente. Pentru ca părul să mi se așeze așa cum doresc, de fiecare dată am grijă să folosesc produsele potrivite pentru părul meu și să respect o anumită rutină care include neapărat și noua gamă Pantene Pro-V îmbogățită cu nutrienți.

Toate vrem să avem un păr frumos și nu este deloc o sarcină dificilă. Totul începe de la șamponare. De ceva timp, folosesc noua formulă Pantene care merge dincolo de curățare și aduce ceva unic pe piață: introduce în interiorul firului de păr nutrienți și îi oferă acestuia putere, cu fiecare spălare. Balsamul Pantene este perechea perfectă, deoarece multiplică toate aceste beneficii și îmi lasă părul mătăsos, ușor de aranjat.

Noul Pantene Pro-V – Un păr cu 100% mai puternic* și de la prima spălare! Recomandat de Elle**. Strong is beautiful!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro