The real INNA

Este pentru prima oara in istoria ELLE Romania (si poate chiar a intregii retele ELLE International) cand imaginea de coperta, impreuna cu editorialul care o insoteste nu sunt realizate cu o camera foto profesionala, ci cu un telefon mobil!

The real INNA

Iar vedeta care a acceptat aceasta provocare este nimeni alta decat Inna, artistul roman despre care vorbesc zilnic 12 milioane de oameni – asta daca ne uitam doar la pagina ei de Facebook. Inna este cel mai mare import romanesc din acest domeniu si continua sa umple stadioane oriunde s-ar duce.

Ea este una dintre celebritatile care au acceptat sa fie imaginea Huawei la nivel international
(pentru ca despre telefonul lor mobil este vorba).

In pragul ELLE Blogging Awards, care va avea loc pe 30 mai (un eveniment ce premiaza industria bloggerilor de lifestyle din Romania si nu numai), nimic nu ni s-a parut mai potrivit decat acest concept de coperta! In online, telefonul mobil este, practic, singura unealta de care un blogger are nevoie pentru a comunica pe platforma lui – atat vizual, cat si in scris.

Acest shooting dovedeste ca in ziua de azi nici in print nu mai trebuie sa complici lucrurile prea mult pentru a avea un rezultat bun, deci sunt convinsa ca acesta nu va ramane primul si ultimul shooting de coperta realizat cu telefonul de ELLE Romania. Pana la urma, imaginile cele mai puternice sunt cele surprinse intr-un anumit moment, cu o anumita stare, asa incat ideea de a scoate telefonul din buzunar si a imortaliza un moment care ulterior sa devina o coperta nu mi se pare departe. Toti alergam dupa „real azi (tradus ca autentic). Sper sa fim pregatiti sa-l acceptam si sa-l imbratisam asa cum este el, cu toata cruzimea lui.

Va doresc o vara minunata, in care sa calatoriti mult sau sa visati mult. Sa va intoarceti cu povesti interesante si multe fotografii! Pe care va sfatuiesc sa le imprimati pe hartie, pentru ca altfel vor disparea odata cu trecerea timpului.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle