Sfarsit de an fulminant

Este al treilea an in care am realizat o fotografie de grup pentru coperta numarului de decembrie. Ca si in trecut, le-am adus in prim plan pe cateva dintre nominalizatele la ELLE Style Awards – in acest numar e vorba despre Antonia, Veronica Pascu si Camelia Sucu.

Sfarsit de an fulminant

Liantul dintre ele, de aceasta data (pe langa nominalizarea ESA), este maternitatea. Ne-am propus sa realizam un numar dedicat feminitatii, iar maternitatea este una dintre cele mai importante impliniri ale unei femei. Cele trei protagoniste ale copertei reprezinta intocmai spiritul si femeia ELLE – care, indiferent de etapa de viata in care se afla, este sexy, stylish, spirited. Antonia insarcinata, Veronica Pascu impreuna cu fiul ei si Camelia Sucu, mama a doua fete ajunse la maturitate, radiaza – toate – frumusete, stil si feminitate.

Aceasta imagine face parte dintr-un proiect foarte amplu, care ocupa nu mai putin de 32 de pagini in acest numar si este dedicat ELLE Style Awards. Dupa cum probabil stii deja, Gala de premiere va avea loc pe 3 decembrie, la Palatul Parlamentului – si, pentru ca este imposibil sa va invitam pe toate la cel mai important eveniment de moda al anului din Romania, promitem ca va vom tine la curent de la fata locului, live, pe Facebook, Instagram si pe www.elle.ro, cu cele mai interesante momente.

Un alt material important din numarul de decembrie (si pe care stiu ca-l asteptati cu nerabdare) este selectia noastra de cadouri. Colegii mei din redactie au venit si anul acesta cu cele mai inspirate sugestii pentru cadourile de Craciun. Si, evident, nu putem uita de rochiile de Revelion – sa tot fie cateva zeci de exemple, toate foarte sexy&stylish.

Sa aveti sarbatori frumoase si un An Nou minunat!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle