Mereu de la capat!

Imi place mult Michael Kors si ma bucur ca a deschis, de curand, primele magazine la noi, iar ELLE Romania a putut sa stea de vorba cu el, in exclusivitate, pentru acest numar.

Mereu de la capat!

Este un privilegiu sa poti afla direct de la un designer care sunt valorile si filosofia care compun universul unui brand, ce anume il defineste, mai exact.

In discutia pe care Domnica Margescu, directorul nostru de moda, a avut-o cu Michael Kors, apare la un moment dat subiectul succes, iar raspunsul lui la intrebarea „Cand iti dai seama ca ai reusit? mi-a ramas in memorie: „Cand crezi ca ai reusit, atunci esti terminat!, spune celebrul designer american. Subscriu total la aceasta filosofie!

Cred ca traim niste vremuri pline de provocari, in care, in multe domenii, printre care si cel in care lucram noi, lucrurile se schimba cu o viteza atat de mare incat fiecare zi poate veni cu ceva nou. De aceea, de fiecare data cand crezi ca ai ajuns sa stapanesti un lucru (mai ales in zona online), apare ceva nou, care te readuce la punctul zero.

Concluzia e simpla: daca vrei sa ai succes azi, trebuie sa-ti lasi ego-ul la o parte si sa fii constient in fiecare zi (confortabil fiind cu acest lucru) ca esti un novice – chiar daca ai in spate o cariera de 20 de ani. Prin urmare, trebuie sa asimilezi in permanenta, sa fii mereu cu ochii larg deschisi si dispus sa inveti.

Nu e simplu, dar e interesant. Si, pana la urma, este exact ceea ce ne place, nu? De ce iubim moda? Pentru ca se schimba in permanenta, pentru ca ne surprinde, ne impinge sa mergem mai departe, sa exploram zone noi

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Andreea Goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro