La multi ani, 2016!

Iti multumim, 2015, pentru ca ai fost extraordinar! A fost anul in care ne-am sarbatorit majoratul, in care am facut cele mai multe proiecte de anvergura, in care ELLE Style Awards a fost cea mai mare, cea mai grandioasa si cea mai comentata editie de pana acum.

La multi ani, 2016!

Ce s-a intamplat in seara de 15 decembrie la Palatul Parlamentului am incercat sa redam, in imagini si cuvinte, in materialul „ELLE Style Awards 2015 de la pagina 47. Sper ca fotografiile reusesc sa transmita atmosfera si vibe-ul nemaipomenite care au insotit acest eveniment ce devine, din an in an, tot mai puternic.

Sa adunam sub aceeasi cupola, aka Sala Unirii – cat de sugestiv este numele! – a Palatului Parlamentului intreaga suflare de moda si beauty din Romania, alaturi de prietenii ELLE, de Inna si trupa Carlas Dream (care au facut un show fantastic), sa o avem pe scena pe castigatoarea premiului ELLE Woman, Anastasia Soare, venita special din Los Angeles, la fel cum a venit si gazda evenimentului, Monica Birladeanu, este o performanta.

Iar aceasta performanta nu s-a cladit peste noapte, ci in toti cei 18 ani pe care i-am sarbatorit prin acest eveniment! Au fost ani in care, alaturi de voi, am traversat momente istorice, care au transformat nu doar industria noastra, ci si lumea in general.

Am luat parte impreuna la explozia Internetului, la aparitia blog-urilor si a retelelor de socializare – si cine isi mai inchipuie azi comunicarea sau jurnalismul fara aceste instrumente?! Asadar, ELLE a trecut de la pionieratul pe o piata virgina de moda si beauty, cum era cea din Romania de la sfarsitul anilor 90, la ceea ce reprezinta revista azi, dupa 18 ani, parcurgand etape importante, facand istorie, schimband mentalitati.

Si ne-am propus sa nu ne oprim. Locul intai pe piata din Romania ne obliga, ne motiveaza si ne da forta de a deveni tot mai buni.

Va multumim tuturor si va dorim un an nou excelent!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle