Exclusiv in ELLE!

Exclusiv in ELLE!

As vrea sa va atrag atentia asupra a doua exclusivitati pe care le avem in aceasta editie. Una dintre acestea este editorialul de moda asociat copertei, intitulat „Alice in tara seductiei (la pagina 104) – si ma refer, mai exact, la protagonistii acestei sedinte foto. Pentru ca nu doar modelul este o aparitie speciala (Alice Peneaca, noua imagine internationala Guess), dar si fotograful care a imortalizat pe film (da, ai citit bine, pe film, nu digital) niste imagini care iti vor ramane pe retina multa vreme daca esti un pasionat de arta/moda/fotografie.

Este vorba despre celebrul fotograf Vincent Peters, ale carui imagini le-ai vazut cu siguranta in campanii pentru brand-uri precum LOréal, Cartier, Louis Vuitton, La Perla (unde a avut in fata camerei o alta romanca, modelul Diana Dondoe) si care a fotografiat cam toate celebritatile care sunt azi la moda la Hollywood, de la Gwyneth Paltrow la Charlize Theron, Emma Watson sau Clive Owen.

Vincent Peters este printre putinii fotografi din lume care mai folosesc inca filmul, iar acest lucru transpare in fiecare imagine, pentru ca toate fotografiile lui au o anumita poezie, o aura romantica, surprind momente reale, neretusate, filmul avand o spontaneitate pe care aparatul digital a pierdut-o. Ne bucuram ca a fost atat de atras de ideea de a o fotografia pe Alice Peneaca si a acceptat provocarea de a poza pentru ELLE Romania chiar aici, in Bucuresti.

Cea de-a doua exclusivitate despre care vreau sa va vorbesc este interviul pe care Angela Gheorghiu, cea mai mare si mai faimoasa soprana a timpurilor noastre, i l-a acordat Mihaelei Frank. Nu va povestesc despre interviu, o sa va spun doar ca acesta trece prin toata cariera de 25 de ani a Divei, dar vorbeste si despre viata sa privata, inclusiv despre iubitul ei.

Cititi-l pe indelete (la pagina 92) si admirati superbele fotografii semnate de Gabi Hirit. Este fotograful roman de care se leaga cele mai multe dintre succesele pe care ELLE Romania le-a avut de-a lungul anilor, in materie de fotografie. Un artist de la care intreaga echipa a invatat enorm, un om care a pus umarul activ la istoria ELLE Romania si la istoria modei din Romania, in general. Ei bine, acest om a decis de curand sa paraseasca tara. N-as vrea sa fiu lipsita de delicatete si sa intru in detaliile care l-au determinat sa plece, ar fi prea trist. Ceea ce vreau sa va asigur, insa, este faptul ca acest editorial foto cu Angela Gheorghiu nu va fi ultimul semnat de Gabi Hirit pentru noi. Echipa noastra se va deplasa oriunde in lume pentru a mai produce impreuna cu el fotografii memorabile, care sa ne bucure simturile si pe care urmasii nostri sa le admire in expozitii.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle