ELLE STYLE AWARDS 2014

Cea de-a treia editie ELLE Style Awards a avut loc, pe 3 decembrie, in aceeasi locatie spectaculoasa de la Palatul Parlamentului. Celebritati, modele, designeri, fotografi, cititori si prieteni ai revistei s-au reunit, inca o data, pentru cea mai sexy, stylish, spirited petrecere a anului.

ELLE STYLE AWARDS 2014

ELLE Style Awards a ajuns la cea de-a treia editie. Daca nu aveti idee ce inseamna asta, va spunem pe scurt. La aceasta ceremonie a lucrat intens toata redactia, fie ca am trimis invitatii, fie ca am imaginat felul in care urma sa arate sala, fie ca am pregatit show-ul de moda Païsi.

Cele doua concerte (le multumim pe aceasta cale celor de la Lights Out si Aylin & The Lucky Charms) au inviorat atmosfera unei seri neprietenoase de inceput de iarna. Dar, chiar daca vremea nu a tinut cu noi nici anul acesta, trebuie sa va spunem ca ambianta a fost suficient de calda pentru cele mai stylish aparitii de pe covorul nostru rosu.

Intreaga industrie de moda din Romania s-a reunit la Palatul Parlamentului, si, printre momentele prezentate de Mihaela Radulescu, invitatii nostri au avut vreme sa socializeze, sa dezbata nominalizarile care rasplateau munca celor mai creativi si talentati oameni din moda si sa se puna la punct cu ce mai e nou in materie de stil.

Lasam fotografiile sa vorbeasca despre felul in care ne-am simtit la ELLE Style Awards si va spunem, din culise, ca am inceput deja sa planuim editia cu numarul patru.

Citeste continuarea in ELLE IANUARIE 2015!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle