ELLE SEPTEMBRIE 2021

La început de toamnă, află totul despre ce ținute vei dori să porți sezonul acesta, ia-ți porția de inspirație de la cei mai stylish oameni și alege ce ți se potrivește dintre propunerile editorilor ELLE. Mai mult, cunoaște-l pe balerinul Sergei Polunin, un artist aflat mereu la granița între controverse și aplauze, dintr-un interviu special și o ședință foto în exclusivitate pentru ELLE.

ELLE SEPTEMBRIE 2021

În septembrie te ținem la curent cu filmele lansate la TIFF și care vor ajunge curând și în cinematografele de la noi, cu ce e mai nou în industria de beauty, dar și cu un fenomen care ia din ce în ce mai mare amploare: piața hainelor second-hand, fie ele oarecare sau de lux.

ELLE FASHION – FOCUS: EXPLOZIE (DE CULORI)! Designerii îți propun pentru toamnă să îndrăznești să te bucuri de culoare. Fie că alegi ansambluri într-o singură nuanță vibrantă, fie că optezi pentru combinații neașteptate (ce zici de roșu și roz?), stilul și dispoziția ta vor avea doar de câștigat.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IOANA URETU. Creatoarea conceptului Cărți, Dulciuri și Flori are un stil relaxat și dinamic și îmbină cu orice ocazie (cu succes) eleganța cu feminitatea. Află secretele garderobei sale.

ELLE SHOPPING – Detalii boho, tușe retro, croiuri urbane, înclinate spre minimalism, și ceva mai mult decât un strop de glamour. Asta îți recomandă să cumperi, pentru un update în garderoba de toamnă, editorii ELLE.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Designerul Alexandru Floarea nu construiește doar haine, ci lumi imaginare populate de ființele îndrăznețe și romantice care i-ar purta piesele. Intră în universul unui creator extrem de special.

ELLE AGENDA – Septembrie abundă în premiere de film, lansări de carte, seriale noi și expoziții pe care trebuie să le vezi. Află care sunt recomandările noastre pentru zilele în care vrei să te pui la curent cu tot ce mișcă pe scena culturală locală.

ELLE FILM – CE PIERDEM ȘI CUM PĂSTRĂM: însemnări de la TIFF 2021. Reporterul ELLE Gabriela Pițurlea s-a întors de la TIFF amintindu-și intens două filme care au avut ca declic moartea unui părinte. Citește ce a discutat cu regizorii acestora despre memorie, pierdere și cum mergi înainte.

ELLE FENOMEN: A DOUA VIAȚĂ A HAINELOR SAU CUM (MAI) CUMPĂRĂM MODĂ AZI. O analiză a felului în care reușim să ne mai bucurăm de modă, știind cât de toxică este pentru mediu, pornind de la hainele second-hand și sfârșind cu înfloritoarea piață de resale.

ELLE SPECIAL: ±POLUNIN. Aclamat mai bine de un deceniu ca unul dintre cei mai buni dansatori ai generației sale și blamat în ultimii ani pentru afirmațiile sale, Sergei Polunin, invitatul special al TIFF 2021, vorbește despre libertate, decizii mai mult sau mai puțin inspirate și despre cât de mult ia viața în serios, într-un interviu special, însoțit de o ședință foto în exclusivitate, marca ELLE.

ELLE EVENIMENT – PIRELLI CALENDAR 2022: ON THE ROAD. Roxana Voloșeniuc a stat de vorbă cu muzicianul și fotograful Bryan Adams despre imaginile realizate de acesta pentru actuala ediție a celui mai celebru calendar al lumii, pentru care i-a surprins pe drum pe Cher, Iggy Pop, St Vincent, Rita Ora și mulți alții.

ELLE CARTE – BIBLIA VAGINULUI – Citește în premieră în ELLE un fragment din volumul ginecologei Jen Gunter care a făcut senzație în întreaga lume, înarmând femeile cu fapte științifice și informații certe despre felul în care funcționează corpurile lor.

ELLE COVER STORY: SPORT LOVER. Combină piesele sporty cu cele mai strălucitoare accesorii, pentru o notă atipică și foarte modernă adusă stilului tău. Domnica Mărgescu îți demonstrează cum se compune o ținută creativă și de efect.

ELLE FASHION – TREND REPORT STORY: Lasă-te inspirată de tendințele și propunerile designerilor pentru noul sezon, experimentează combinații inedite și savurează zilele răcoroase cu stil.

ELLE BEAUTY – ZOOM BOOM: Majoritatea industriilor au avut de suferit în pandemie, dar nu și industria frumuseții. Aplicația Zoom, prin intermediul căreia cei mai mulți dintre noi am rămas conectați cu colegii de birou, a contribuit la o adevărată expansiune a procedurilor cosmetice în rândul populației. Gabriela Calițoiu a aflat de la specialiști cum s-a întâmplat asta.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard Tania Cozma, una dintre cele mai recunoscute make-up artiste de la noi? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: ACIDUL POLIGLUTAMIC: Seamănă cu acidul hialuronic, dar are o eficiență de cinci ori mai mare, iar industria frumuseții îl consideră noul ingredient-minune în lupta cu tenul deshidratat, tern și îmbătrânit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle