ELLE SEPTEMBRIE 2019

Descoperă ELLE septembrie, un număr dedicat modei și noilor tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020! Nu ocolim nici subiecte sociale importante, precum dependența de droguri și disputa dintre feminism și feminitate. Pentru că a fi la modă înseamnă în primul rând să fii implicat în toate aspectele vieții tale, dar și a celor din jur.

ELLE SEPTEMBRIE 2019

ELLE FASHION – PUNK’S NOT DEAD – Spiritul punk planează asupra noului sezon în contrast (sau, mai bine zis, în completare) cu feminitatea. Designerii au reușit, însă, să combine ambele trend-uri astfel încât să primeze armonia în modă.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: NADD HU – Nadd Hu, bloggerița pe jumătate asiatică, ne-a cucerit cu stilul său cu adevărat eclectic: uneori sexy, alteori casual & confortabil.

ELLE AGENDA – 14 LUCRURI DE VĂZUT ÎN SEPTEMBRIE – Vara s-a cam terminat, dar nu e cazul să disperi. Sunt destule evenimente în septembrie cât să nu te plictisești o secundă.

ELLE FILM – NOUL VAL A TRECUT. TRĂIASCĂ NOUL VAL! – Patru dintre filmele românești care au premiera toamna asta ne arată că urmele Noului Val nu au trecut de tot, dar că putem vorbi astăzi de un alt fel de a face filme în România.

ELLE SPECIAL – FEMEI VĂZUTE DE FEMEI – Reprezentarea femeii în artă a fost multă vreme dominată de bărbați. Opt fotografe românce vorbesc despre importanța unei diversități de viziuni, despre discriminare și despre felul în care femeile pot redobândi controlul asupra propriei imagini.

ELLE ARTĂ – IOANA CIOCAN SCHIMBĂ FELUL ÎN CARE SE VEDE ARTA ÎN ROMÂNIA – Directoarea Art Safari vorbește despre cum a luat naștere cel mai important eveniment dedicat artei din România și ce nu ar trebui să ratăm la ediția 2019.

ELLE KIDS – KIDS CLUB – Sună din nou clopoțelul pentru copiii tăi! Așa că noi ne-am făcut temele și am alcătuit o selecție cu cele mai simpatice ținute pentru toamnă, o listă de lecturi captivante și una de activități pentru primele zile ploioase ale acestui sezon.

ELLE BEAUTY – FEMININĂ SAU FEMINISTĂ? – Când se pune problema feminismului (sau a feministelor), termenul este combătut invocând preferința pentru feminitate. Dar dacă feminismul și feminitatea ar putea trăi în armonie, în aceeași femeie, oare ar mai fugi cineva de această etichetă?!

ELLE INTERVIU – ROONEY MARA & L’INTERDIT – ELLE a stat de vorbă cu Rooney Mara despre Givenchy, Audrey Hepburn, dieta vegană și social media, dar și despre lucrul care a entuziasmat-o cel mai tare în ultima vreme.

ELLE HEALTH – VALOAREA AURULUI NEGRU – Deși au o imagine prăfuită, pe care o asociem cu pensionarea și reumatismul, nămolurile sapropelice au beneficii uimitoare pentru sănătate și frumusețe, fie că provin din Marea Moartă, Techirghiol sau Lacul Ursu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle