ELLE Rebels

Libertate, nonconformism, rebeliune, anarhie... Nu, nu ne-am hotărât să începem o mișcare, un partid sau vreun brand. Nu încă! Deocamdată am lansat o provocare, am propus un demers artistic, cu prilejul noii ediții ELLE Style Awards, care va avea încununarea pe 10 decembrie, la Palatul Parlamentului.

ELLE Rebels

Primii care au intrat în jocul nostru au fost chiar nominalizații din acest an, adică cei mai importanți, populari, notabili artiști din România când vine vorba despre muzică, modă, fotografie, make-up și multe altele. Cred că ai ghicit, dacă nu știai deja din social media: tema evenimentului ELLE Style Awards din acest an va fi PUNK. 

Încă de la începuturi, cultura punk a fost îmbrățișată de cei neînțeleși, marginalizați de societate, de rebeli, de cei care își doreau libertatea cu orice preț, de oameni ca noi, ca voi.

Iar moda a constituit dintotdeauna o parte importantă a mișcării, lucru care se vede atât în imaginile din epocă, dar mai ales în nenumăratele colecții ale designerilor din toată lumea, care au preluat ideea rebeliunii și simbolurile ei și au creat, pe această bază, mai departe.

Și din acest motiv, chiar dacă a fost un curent care a luat naștere în anii 70, punk-ul trăiește și azi. Dar trăiește mai ales în fiecare om care luptă pentru o cauză atunci când întrevede o nedreptate.

Abia aștept să-i vezi pe toți nominalizații noștri în această ediție ELLE care cuprinde un proiect amplu, întins pe 50 de pagini, un proiect-gigant realizat de echipa de modă ELLE împreună cu fotografii Tibi Clenci, Oltin Dogaru, Christian Tudose, Ștefan Dani, dar și de întreaga redacție ELLE, care a scris, a filmat, a orchestrat, a postat în aceste două zile absolut nebune! 

Așadar, te rog să îți votezi favoriții pe platforma www.elle.ro și să stai cu ochii pe noi pe
10 decembrie, când vom transmite evenimentul LIVE pe Facebook și Instagram.

Dar, până atunci, îți punem și ție aceeași întrebare (la care ne-au răspuns toți nominalizații în acest proiect) și ne dorim să ne trimiți răspunsul tău pe canalele ELLE de social media: care a fost momentul tău de rebeliune?

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

Instagram: @roxanavoloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle