ELLE NOIEMBRIE 2020

Pe coperta noului număr ELLE nu vei descoperi de data aceasta modele, așa cum te-am obișnuit, ci patru tineri care prin ceea ce fac reușesc să schimbe măcar puțin lumea în care trăim.

ELLE NOIEMBRIE 2020

În același timp, este un moment cum nu se poate mai bun să ne întrebăm ce mai înseamnă moda astăzi și care este viitorul industriei de frumusețe. Despre asta și nu numai vei putea citi în numărul de noiembrie al revistei ELLE.

Tot în noul ELLE vei descoperi un articol care face o trecere în revistă a istoriei măștilor, acest „accesoriu” despre care toată lumea vorbește în acest moment, cât și o serie de interviuri exclusive.

ELLE FASHION – FOCUS: PALTOANE – Paltonul este piesa de rezistență a noului sezon, așa cum o „anunță” designerii. Domnica Mărgescu îți prezintă cele mai stylish paltoane, pentru a găsi un model potrivit cu silueta ta.

ELLE FASHION – HOTLIST – Luna aceasta este rândul actriței Ioana Blaj să ne invite în universul ei intim și să ne prezinte preferințele și pasiunile ei.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: MINELLI – Artista Minelli mărturisește că are un stil eclectic și adoră să combine piesele sport cu cele prețioase. Vezi care sunt piesele vestimentare de care nu se poate despărți!

ELLE FASHION – VĂ (MAI) PLACE MODA? – Maurice Munteanu face o radiografie a modei așa cum este ea în acest moment și se întreabă cât de mult ar trebui să ne lăsăm influențați de tendințe.

ELLE AGENDA – 14 LUCRURI DE VĂZUT ÎN NOIEMBRIE – Ți-am pregătit o listă de festivaluri de film și teatru online, seriale și filme de pe platformele de streaming, precum și expoziții de neratat în luna noiembrie.

ELLE INTERVIU – O CONVERSAȚIE PE ZOOM CU HUGH GRANT – Citește un interviu în exclusivitate cu Hugh Grant, despre cariera lui și rolul pe care îl intepretează în noul serial The Undoing.

ELLE FENOMEN – MASKS MATTER SAU CUM A DEVENIT MASCA UN SUBIECT POLITIC – Citește o scurtă istorie a motivelor pentru care purtăm măști și a celor pentru care refuzăm să o facem, mai cu seamă acum, când avem atâta nevoie de ele.

ELLE INTERVIU – MOON RIBAS, ARTISTA CARE TRANSFORMĂ CUTREMURELE ÎN DANS – După ce și-a implantat niște senzori cu care simte live vibrațiile cutremurelor care se întâmplă în toată lumea, Moon Ribas a transformat acest nou simț în artă.

ELLE PSIHO – PSIHOTERAPEUTUL DOMNICA PETROVAI, DESPRE VIAȚA DE DUPĂ ABUZUL NARCISIC – Domnica Petrovai, autoarea cărții „Iubește și fii iubit”, vorbește despre personalitățile narcisice și impactul real pe care îl au asupra noastră.

ELLE INTERVIU – MARTIN MARGIELA, UN PORTRET INTIM – Un interviu cu Reiner Holzemer, autorul documentarului „Martin Margiela: In His Own Words”, în care unul dintre cei mai influenți designeri vorbește public pentru prima dată.

ELLExREGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: FERTILIZAREA IN VITRO, ȘANSA UNEI NOI VIEȚI – Citește mărturia emoționantă a unei femei care a dat viață după fertilizarea in vitro și află ce implică o astfel de procedură.

ELLE SPECIAL – MAKE IT POSSIBLE! – Fă cunoștință cu patru oameni care mișcă lucrurile în România, atât prin munca lor, cât și pur și simplu, prin ceea ce reprezintă: generația tânără și diversă care duce lumea înainte.

ELLE FASHION – THE ART OF DOING NOTHING – Descoperă un pictorial fashion care ne demonstrează că nu trebuie să renunțăm la stil, chiar dacă stăm mai mult acasă.

ELLE BEAUTY – VIITORUL FRUMUSEȚII – Imprimante 3D care îți oferă mostre de machiaj, dispozitive care îți pot depista problemele tenului doar cu ajutorul unei aplicații online, aparate non-invazive care înlocuiesc operațiile estetice și ambalaje 100% biodegradabile. Pare un scenariu dintr-un film science fiction? Ei bine, nu. Așa arată viitorul industriei de frumusețe!

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SCALP DETOX – Află care este rutina corectă de îngrijire a scalpului, pentru a avea un păr sănătos.

ELLE HOROSCOP – Descoperă ce îți rezervă astrele pentru luna noiembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle