ELLE MAI 2021

Pentru luna mai pariem pe tinerețe și te sfătuim să faci la fel. Nu pentru o improbabilă întoarcere în timp, ci pentru a-ți da timp să afli ce lucruri extraordinare fac tinerii artiști și activiști din România.

ELLE MAI 2021

Descoperă în ELLE România de mai o serie de materiale dedicate artiștilor și activiștilor pe care pariem pentru viitor, fie că este vorba despre arte vizuale, cinematografie sau muzică, sau despre fetele care și-au propus să schimbe destinele femeilor din țară.

ELLE FASHION – FOCUS: NUANȚE DE BEJ. În mai profităm de întoarcerea în trend a uneia dintre cele mai versatile și mai utilizate culori ale modei, bejul. Rafinat, sofisticat și confortabil, interpretat în ținute feminine sau cu un touch masculin, este tonul pe care îl vei purta mult timp de-acum înainte.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IMOLA ZOLTAN – Află mai multe despre stilul eclectic al Imolei Zoltan, managing director McCann PR, unul funcțional, smart casual, cu influențe dark academia și condimentat întotdeauna cu un aer punk.

ELLE SHOPPING – Maurice Munteanu te provoacă, chiar dacă nu pleci prea curând în vacanță, să te inspiri din călătorii în investițiile tale pentru acest sezon. Alege piese care îți amintesc de junglă, de deșert sau de o grădină luxuriantă plină de flori… e vremea optimismului în modă!

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: TINCUȚA MARIN – Citește o conversație despre artă cu tânăra artistă care își vede luna aceasta, la doar 26 de ani, munca prezentată în două expoziții solo: la galeria Jecza din Timișoara și la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele și serialele nou lansate revin în agendele noastre. În plus, avem parte și de Festivalul One World România, o ocazie perfectă să ieșim la cinema în aer liber și să ne bucurăm, din nou, de experiențe culturale împreună. Află ce nu trebuie să ratezi!

ELLE FASHION – 10 BRAND-URI ȘI DESIGNERI DE ACCESORII CARE MIZEAZĂ PE SUSTENABILITATE. Preocuparea ta pentru modă sustenabilă nu trebuie să se rezume doar la haine. Mai ales că acum tot felul de brand-uri îți propun bijuterii, ochelari, pantofi și genți cool, în trend și realizate în mod etic. Află care sunt preferatele stilistei ELLE Daria Georgescu.

ELLE FASHION – SEX, SCANDAL, MUGLER. – Brand-uri precum Area sau Mugler mizează pe senzualitate anul acesta, ca o modalitate de a evada dintr-o realitate prea gri, prea repetitivă și prea banală. Maurice Munteanu te sfătuiește să încerci și tu!

ELLE FILM: ONE WORLD ROMANIA, 2X2 CU FILME ROMÂNEȘTI DE DEBUT. Certitudinea probabilităților, un documentar despre cum a arătat anul 1968 în România, și Fatima, povestea unei tinere refugiate care trăiește aici, sunt rezultatele muncii unor femei care încep să aibă un cuvânt de spus în filmul românesc.

ELLE INTERVIU – ACESTA ESTE NUMELE EI: CHANEL MILLER. Cum a ajuns victima unei agresiuni sexuale care a indignat o lume întreagă să renunțe la anonimat și să vorbească liber despre ceea ce i s-a întâmplat, dar și despre traumă, consecințe, mentalități și un sistem de justiție care nu face dreptate?

ELLE FENOMEN: TINERII CARE FAC ȘI NU TAC. Tinerii din România creează festivaluri de film, reviste și organizații pentru drepturile omului, luptând pentru lucrurile în care cred. E timpul să îi ascultăm.

ELLE PSIHO – CAPITULAREA, SAU CÂND ÎNVEȚI SĂ NU MAI CONTEZI DIN TEAMA DE A FI PĂRĂSITĂ. O conversație cu psihoterapeuta Cristina Chiriac despre subjugare și comportamentele pe care le adoptăm din frică.

ELLE INTERVIU – ANNE FRANK, MOȘTENIREA SPERANȚEI. Scriitorul David R. Gillham și-a imaginat viața Annei Frank, dacă aceasta ar fi supraviețuit Holocaustului. Citește un dialog între autor și Ioana Bâldea Constantinescu, prilejuit de apariția volumului Annelies în România.

ELLE GUEST – BY THE LIGHT OF COMMON DAY. Actrița Ana Ularu rememorează un an de pandemie, de la primele temeri la perioada confuză care le-a urmat și până la această nouă primăvară a speranței.

ELLE COVER STORY: SUNETUL MUZICII. Trei tineri muzicieni care sunt interesați de zone diferite ale domeniului lor își spun poveștile, uniți de aceeași pasiune. Fă cunoștință cu EMAA, Simion Bogdan Mihai și Mark Stam.

ELLE BEAUTY – CBD-UL ȘI INDUSTRIA FRUMUSEȚII, O POVESTE DE DRAGOSTE CONTROVERSATĂ. Canabidiolul este astăzi un ingredient vedetă, care se regăsește într-o gamă uriașă de produse beauty. Cât promite și ce livrează controversatul CBD?

ELLE HEALTH – NU E VINA TA! Discuția publică despre cum se simte și ce reprezintă pierderea unei sarcini de-abia a început, după o prea lungă perioadă de stigmă și tăcere. Și nu va înceta prea curând!

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard influencer-ul SORINA FREDHOLM, o persoană preocupată de un trai cât mai natural și de beneficiile pe care acesta le aduce corpurilor noastre.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: NIACINAMIDA. Industria beauty are un nou ingredient favorit, iar de data aceasta este unul care poate fi utilizat în multiple combinații și care aduce beneficii reale pielii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle